Hva er Venus Freeze behandling

Venus Freeze  er en ikke- kirurgisk figurforming. Den er perfekt for kunder som ønsker å stramme opp huden etter f. eks vekttap eller graviditet. Den er også svært effektiv på cellulitter på lår og rumpe, figurforming og redusering av linjer og rynker.

Hvordan fungerer behandlingen

Dette er litt teknisk, så hold tungen rett i munn nå. Vi benytter radiofrekvens og magnet impuls. Radiofrekvensen gir fra seg terapeutisk varme, dette resulterer i en kontrollert skade i kollagenet. Kollagen er det mest overflødige proteinet kroppen har og har blant annet i oppgave å holde alt bindevevet på plass. Når dette kollagenet blir skadet, må kroppen inn å reparere. Det nye kollagenet vil gi en oppstramming av området behandlingen er utført på.

Magnet impulsen, fungerer som en pulserende sugekopp og setter i gang blodsirkulasjonen i vevet. I det temperaturen stiger til en gitt temperatur får vi en nedbrytning i fettlageret (lipolyse) i vevet.

Det er derfor flere ting som spiller sammen for å få til denne oppstrammingen. En ting er sikkert, og det er at det funker.

Hvor mange ganger må jeg ta det?

Venus Freeze anbefales som en kur. Normalt trenger du fra seks til ti behandlinger på kropp. Gjerne da en behandling i uken for optimal effekt.

Venus Freeze kan også brukes i ansiktet, her vil det være normalt med fire til seks behandlinger.

Det er ingen nedetid, så du kan ta behandlingen i lunsjtiden om du jobber i nærheten. ‘

Bestill time her