«Tear through» er en betegnelse for trette øyne, et innsøkk som genetisk eller ved alder oppstår mellom nedre øyelokk og øvre del av kinnet. Dette gir skygge som skaper et mindre uthvilt utseende, og i noen tilfeller gjøre at man ser eldre ut. En god behandling er bruk av filler som kan gjenoppbygge volum og redusere innsøkkets som skaper skygge under øynene. Resultatet er et mer våkent og uthvilt utseende.

På Beth´s Medispa møter du anerkjente behandlere innen «Tear trough». De er innovatører på sitt felt, og har kompetanse innen de nyeste og fremste metodene og merkevarene. På Beth´s Medispa benytter vi oss av kjente behandlingsmetoder og merkevarer som Juvederm, Restylane, Teosyal og Stylage.

I en konsultasjon vil du fortelle om ditt ønske om endring og vi vil gi deg vårt beste råd om behandling.

Dersom det under konsultasjonen blir utført behandling, betaler du kun for behandlingen.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholde bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Denne behandlingen kan oppleves som smertefull, og det kan i enkelte tilfeller være hensiktsmessig med bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Er dette tilfellet, ber vi deg ta kontakt i ved bestilling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide anti-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av hyaluronsyren settes i partiet mellom nederste øyelokk og øverste del av kinnbenet. Filleren injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Hvor mye filler og type filler avgjøres i dialog med din behandler.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum 2 timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstue eller trene de første 24 timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første 2 ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING