I pulse 5.1 er et revolusjonerende konsept for raske og varige resultater for en slankere, strammere og sunnere figur. Det helt unike konseptet med ultralyd og elektrostimulering på samme tid og i samme maskin gir resultater vi ikke har sett maken til. Så om du sliter med cellulitter, fettansamlinger eller er slank, men allikevel litt slapp i huden, er dette behandlingen for deg.

5 virkeområder, 1 behandling:

  • Ultralyd smelter bort fett i celler
  • Elektrostimulering gjør at musklene forbrenner fettet
  • Lymfedrenasje frakter vekk avfallsstoffer
  • BIM-test
  • Sluser inn aktive ingredienser

Vi anbefaler 8-12 behandlinger, ut ifra hvordan ditt behov er. Vi anbefaler å starte med 6 til 12 behandlinger så tett som mulig for rasket og best mulig resultat. To til tre ganger i uken er optimalt.

I utgangspunktet vil behandlingen gi resultater uten endringer i kosthold og aktivitetsnivå, men de beste og mest vedvarende resultatene sees der det likevel gjøres enkle justeringer i kost og aktivitet.
Under konsultasjonstimen måles behandlingsområdene og fett-, muskel- og prosent av vann i kroppen.

Vi kan ikke behandle personer som er gravid, har metaller i kroppen, eller om du har brokk på området som behandles.

Første time er en konsultasjonstime, hvor vi går gjennom behandlingsforløpet, samt at vi tar mål av områdene vi behandler og måler hvor mye prosent vann du har i kroppen. Oppstartstimen koster 1450

TING DU BØR VITE

Denne behandlingen krever ingen spesielle forberedelser. Vi vil som alltid anbefale at du ikke inntar blodfortynnende medikamenter eller alkohol i forkant av din behandling.

Styrken på behandlingen varierer, og ved høy styrke kan man føle noe ubehag. Dette kan justeres sammen med din behandler, slik at det foregår smertefritt.

Behandlingen er ikke-invasiv, og man kan vende direkte tilbake til hverdagen. Behandlingen er noe drenerende og stimulerer behandlingsområdets vev, og det kan derfor være hensiktsmessig å innta rikelig med vann i etterkant.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk