Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Dette er en ny, ultra-ren injeksjonsbehandling basert på hyaluronsyre som bedrer hudens tekstur, elastisitet og fuktnivå, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres. Det betyr at den øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spenst og dermed glatter ut huden. Profhilo® Body har ett av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyr som forynger huden fra innsiden, reverserer aldringstegn, og kan brukes for å gjenopprette og øke hudens fuktbalanse.

Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer og finnes blant annet i hudens bindevev hvor det bidrar til økt elastisitet. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre og man kan oppleve tørrere og slappere hud på kroppen. En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet eller etter vekttap.

Beths Medispa sin Profhilo® Body-behandling inkluderer to injeksjonsbehandlinger i klinikken, med et 30-dagers intervall, samt produkter man bruker hjemme som vedlikeholdsbehandling.

Behandlingen inkluderer både Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling, som kan brukes direkte etter injeksjonsbehandlingen. Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem, som gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering og brukes i dagene etter behandling.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Vi ber deg om å opplyse om dette i forkant av behandlingen, da denne må påføres i ca. 30 min før behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

For Profhilo® Body-behandlinger bruker vi BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som innsiden av armen og magen med Profhilo® Body. Produktet injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Kun 10 injeksjonspunkter per område.

 Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, og behandlingens effekt vil gradvis øke de nærmeste 3-4 ukene etter behandling. Huden vil da oppleves mer hydrert, fyldig og spenstig.

De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men man må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, dette er forbigående. Du bør ikke benytte badstue eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. For å forsterke og vedlikeholde  behandlingen anbefaler vi at du bruker hjemmeproduktene du får med i behandlingspakken.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk