Fotona Laser Peel er en dyp og effektiv hudfornyende behandling som ideell for oppstramming av hud, behandling av dype linker, rynker, pigmentflekker og akne arr. Behandlingen bruker en serie laserpulser som kontrollert penetrerer huden og avgir energi som stimulerer hudens egen oppbygning av kollagen.

Behandlingen kommer i tre ulike styrker og tilpasses individuelt etter behov.

Peel Light er en ideell behandling for reduksjon av porer og fine linjer.

Peel medium behandlingen virker oppstrammende, reduserer linjer og aknearr, og gir en jevnere hudoverflate og -tone.

Peel Strong er en svært oppstrammende behandling som reduserer linjer, rynker og akne arr og gir en jevnere hudoverflate og -tone.

Antall behandlinger: antall behandlinger er avhengig av behandlingområdets utgangspunkt og ønskede resultater. Vi anbefaler som regel en serie på to til tre behandlinger med seks ukers mellomrom. Individuelt tilpasset behandlingsplan for deg og dine ønskede resultater kan avtales under konsultasjon med din behandler.

Områder som kan behandles: behandlingen egner seg godt til behandling av ansikt.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsomrpdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetere huden. Behandlingen kan oppleves som smertefull og det kan i enkelte tilfeller være hensiktsmessig med bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Er dette tilfellet for deg, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon når du bestiller.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil behandlingen stimulerer til flassing. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50. Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke er rød og hoven.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk