Inkontinens/ufrivillig urinlekkasje rammer 25% av alle kvinner har i større eller mindre grad lekkasje problemer. Det finnes ulike former for lekkasje hvor de vanligste er stress inkontinens (lekkasje ved host, nys eller annen aktivitet), urge/trang lekkasje (opplevelse av å måtte hyppig på toalettet, ikke rekke frem til toalettet), eller en blanding av disse to typene. Vi kartlegger under første gynekologiske undersøkelse hvilken kategori du er under og tilpasser behandlingsformen deretter.

IncontiLase™ er en ikke kirurgisk laserbehandling av mild og moderat stressinkontinens. Ved termisk stimulering produseres og remoduleres kollagenfibre i området ved skjedens inngang, ved urinrørs-åpningen og langs fremre skjedevegg. Urinrøret får en bedre støtte og holdes på plass i sin naturlige og opprinnelige posisjon, slik at urinlekkasje hindres.

Det er mye fordeler med laserbehandlingen, i tillegg til svært gode resultater, ingen kirurgisk inngrep, blødninger, sting og det er lite smerte involvert under behandling. Det er ingen nedetid, og ikke behov for smertestillende eller antibiotika. Du kan gå rett tilbake til daglige aktiviteter.

Det er ingen spesielle forberedelser i forkant av inngrepet. Men vi anbefaler å vente med samleie 1 uke etter behandling. Det er obligatorisk med en gynekologisk undersøkelse 1 mnd før og etter behandling for trygg behandling. Dette kan gjøres hos vår gynekolog her på Beths Medispa.

Det er ingen nedetid så behandlingen må ikke tilpasses noen behov.

Avhengig av omfanget av ditt utgangspunkt anbefales det å gjenta behandlingen 2 til 3 ganger. Studier viser at effekten av behandlingen er opptil 1,5 år. Det anbefales derfor vedlikeholdsbehandling en gang i året.

TING DU BØR VITE

I forkant må det gjøres en konsultasjon hos vår gynekolog, som vil gjøre en medisinsk vurdering og gynekologisk undersøkelse. Gynekologen vil i forkant av din behandling ta deg gjennom behandlingsløpet og hvilke forbehold du må foreta i etterkant av behandlingen.

Termisk påvirkning fra laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagenfibre, øker blodtilførsel, fuktighet og elastisitet vaginalt. Resultatet blir oppbygging og oppstramming av vaginalkanalen.

Behandlingen medfører ingen nedetid, og du kan straks vende tilbake til hverdagen. Det anbefales å avstå fra samleie i 1 uke etter behandling.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk