Fontana SmoothEye(TM) er en oppstrammende laserbehandling for partiet under øyne. Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at området behandles fra utsiden og ikke penetrerer huden. Behandlingen bruker Fotonas SMOOTH(R)-laser for å stimulere produksjon av kollagen for å gjenoppbygge tapt volum. Behandlingen kan brukes for reduserer synligheten av linjer og rynker og  å øke fylde, volum og. Fotona SmoothEye er et godt alternativ til de som ønsker å behandle området under øyne uten å bruke filler.

Antall behandlinger: vi anbefaler at behandlingen gjøres i en serie av fire behandlinger med fire ukers mellomrom.

Områder som kan behandles: behandlingen et utviklet for å øke fylde og volum til partiet under øyne.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med din behandling, kontakt oss på telefon i forkant.

Denne behandlingen kan oppleves som smertefull og det kan i enkelte tilfeller være hensiktsmessig med bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Er dette tilfellet for deg, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon når du bestiller.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Laseren føres over behandlingsområdet og man vil i enkelte tilfeller oppleve noe smerte og varme. Dette er helt normalt. Behandlingen tar for seg et lite område og er derfor unnagjort relativt raskt.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager. I enkelte tilfeller kan man oppleve å flasse. Dette er normalt og er forbigående. Noen opplever at de kan vende direkte tilbake til hverdagen, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
hgaeserud
Dr. Henriette Groth Aaserud
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
hgaeserud
Dr. Henriette Groth Aaserud
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING