Ultherapy (TM) er et ikke-invasivt ansiktsløft som bruker ultralydterapi for å stimulere kroppens egen dannelse av kollagen og elastin. Dannelsen av kollagen skaper et naturlig løft, samtidig som det reduserer linjer og rynker i behandlingsområdet. Behandlingen gjennomføres med en håndholdt laser. Denne jobber dypere og mer konsentrert enn mange andre ikke-kirurgiske ansiktsløft, da den tilfører energi dypere og mer presist til de områdene du trenger det mest. Dette resulterer i et mer oppfrisket og naturlig utseende over tid. Ultherapy betegnes ofte som den beste ikke-invasive ansiktsløftende behandlingen.

Antall behandlinger: Avhengig av behandlingsområdets utgangspunkt, vil du se effekt etter én behandling. For optimal effekt, anbefaler vi at Ultherapy gjøres i en serie på 1 til 2 behandlinger.

Områder som kan behandles: Behandlingen egner seg godt til å behandle hals, hake og bryn, samt linjer og rynker på decollatage. Ultherapy-behandlingen krever konsultasjon i forkant, og kan gjøres i samråd med en av våre kosmetiske sykepleiere.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen oppleves derfor som lite eller ikke smertefull.

Behandlingen har liten nedetid, og man kan straks vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i 3 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk