Sunekos er en ny, intelligent og injiserbar behandling som forsterker, forynger og revitaliserer huden. Behandlingen, som inneholder viktige byggesteiner for sunn og hydrert hud, stimulerer hudens egen evne til å produsere en blanding av kollagen og elastin som bidrar til frisk og glødende hud.

Selv om Sunekos inneholder hyaluronsyre, som er komponenten i de fleste midlertidige fillere, skiller den seg ut ved at den ikke fysisk plumper huden, men skaper et mer naturlig resultat ved å kommunisere med huden på et intercellulært nivå slik at den kan gro og reparere seg selv. Dette skyldes tilsatte aminosyrer som er tilstede i Sunekos, som er avgjørende for å opprettholde sunn, ungdommelig hud. Sunekos kan brukes for å behandle tap av glød, hengende hud, aldringstegn, rynker og linjer, tørr hud, arrdannelser fra akne, mørke ringer under øyne og solskader.

Antall behandlinger: Vi anbefaler en behandlingsserie på 3 behandlinger med 10 til 14 dager mellom hver behandling. De første resultatene er synlige 10 dager etter første behandling. Behandlingen har en varighet på ca. 6 måneder.

Områder som kan behandles: Behandlingen brukes for å behandle tørr hud, linjer og rynker i ansikt, på hals og dekolletasje. Behandlingen kan også behandle mørke ringer under øyne.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Ettersom øyepartiet er noe mer sensitivt, kan det være aktuelt å be om bedøvelseskrem før behandling. Vi ber deg om å kontakte oss i forkant av behandlingen dersom det er aktuelt.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide anti-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av Sunekos injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 10 dager. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum to timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstu eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Hilde Kristine Hjemdal
Hilde Hjemdal
BESTILL BEHANDLING