Verjù er en ikke-invasiv, konturerende laserbehandling for kropp. Behandlingen gjennomføres med en spesialutviklet grønn laser som retter seg mot kroppens bindevev for å målrettet treffe adipocyt-cellene som lagrer fett. Laseren stimulerer adipocyt-cellene til å frigjøre fett, samtidig som den stimulerer og styrker kollagenet i huden som gir en utjevnende effekt på huden.

Verjù-laseren består av seks lavfrekvens laserstråler som føres over behandlingsområdet, og jobber målrettet mot hver eneste fettcelle.

Studier viser at grønne lasere, som Verjú, ikke bare bidrar til fettreduksjon, men kan også ha appetittreduserende effekt. Verjú-behandlingen reduserer kroppens nivå av leptin, et hormon som frigjøres av fettceller. Man kan derfor oppleve en reduksjon i appetitt som følge av behandlingen. Andre pågående studier tyder også til reelle og målbare reduksjoner i kolesterol, triglyserid og LDL-nivåer.

Antall behandlinger: Avhengig av utgangspunkt, anbefaler vi en serie på 6 til 12 behandlinger med behandlingsintervall på 1 gang pr. uke. Resultater vil bli synlige raskt etter de første behandlingene, og endelige resultater vil vises ca. 2 uker etter første behandling.

Områder som kan behandles: Laseren kan brukes på områder som hofter, lår, mage og overarmer.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant. Denne behandlingen krever et tett behandlingsintervall, og vi anbefaler derfor at du bestiller en konsultasjon i forkant for planlegge med din behandler.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetere huden. Behandlingen gjennomføres med en håndholdt laser som stimulerer og drenerer behandlingsområdet. Verjú er en kald laser, og behandlingen oppleves derfor som smertefri.

Denne behandlingen vil i noen tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet. Dette er normalt og forbigående. Behandlingen har ingen nedetid, og de fleste opplever at de kan straks vende tilbake til hverdagen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk