Filler er en samlebetegnelse på en rekke injiserbare behandlingsmetoder, som bruker hyaluronsyre med ulik densitet for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenoppbygge tapt volum eller skulptere. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff, som kroppen selv produserer. I huden bedrer den elastisitet og fuktighet ved å binde til seg vannmolekyler. Ved økt alder fornyes huden langsommere, kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar og huden blir tynnere, tørrere og mister elastisitet, som resulterer i linjer og rynker. Bruk av filler kan gjenopprette og stimulere hudens fuktbalanse, samt gjenoppbygge volum og redusere linjer og rynker.

På Beth´s Medispa møter du anerkjente behandlere innen injiserbar fillere. Flere av våre behandlere anerkjennes som innovatører på sitt felt, og er alltid oppdatert og skolert innen de nyeste og fremste metodene og merkevarene. På Beth´s Medispa tilbyr vi kjente behandlingsmetoder som MD Codes og merkevarer som Juvederm, Restylane, Teosyal og Stylage.

Les mer om spesifikke behandlingsområder under, eller i menyen over. Behandlingsmetode og type filler er individuelt tilpasset deg og ditt ønsket resultat, og gjøres under konsultasjon og i dialog med din behandler.

Tid og antall behandlinger: behandlingen tar mellom 10 og 20 minutter, avhengig av området som skal behandles. Antall behandlinger er avhengig av behov, ønsket resultat, området som skal behandles, og tilpasses derfor individuelt i dialog med din behandler.

Fillerens varighet er fra 3 til 9 måneder, og kan i noen tilfeller vare lengre. Varighet vil variere avhengig av behandlingsområdet og typen filler som brukes.

Områder som kan behandles: filler er en allsidig behandling som kan brukes for å gjenopprette og tilføre fukt eller bygge volum i lepper, kinn, kjevelinje, hake, tinning, Nesekorrigering og i øyepartiet Tear Through. Filler kan også brukes for å behandle ulike typer arr.

Beth´s Medispa har 20 års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandling på gravide eller ammende.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholde bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Vi ber deg om å opplyse om dette i forkant av behandlingen, da denne må påføres ca.30 min før behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide ant-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av hyaluronsyren settes i henhold til behandlerens skisserte plan. Filleren injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Hvor mye filler som brukes er avhengig av behandlingsmålet.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum to timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstu eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING