Ved hjelp av filler (hyaluronsyregele) er det mulig å endre og forme nesen helt uten kirurgi. Nesekorreksjon er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre.

En nesekorreksjon med filler kan ikke redusere størrelsen på nesen, men det kan gi en rettere og jevnere nese.  Filler kan benyttes til å glatte ut humpen på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen og fylle ujevnheter på nesen.

Det vil bli injisert hyaluronsyre på ulike steder i nesen for å bygge opp ønsket form og fasong. Det er særlig nesebroen og nesetippen som er vanlig å behandle.

Vi anbefaler at du først gjennomfører en konsultasjon. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at nesen skal endres. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter en behandling. Konsultasjon lege – Nesekorrigering

Tid og antall behandlinger: behandlingen tar ca 45 minutter. Varigheten på nesekorreksjon er ca. 9 måneder, men det anbefales en refill etter ca. 6 måneder.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholder bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Vi ber deg om å opplyse om dette i forkant av behandlingen, da denne må påføres ca.30 min før behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide ant-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av hyaluronsyren settes i henhold til behandlerens skisserte plan. Filleren injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Hvor mye filler som brukes er avhengig av behandlingsmålet.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at nese er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum to timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstu eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. Bruk SPF 50.

Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.
Refill innen 3 måneder er for de som synes filleren har begynt å brytes ned og ønsker det optimale resultatet man får rett etter behandling.

Behandlingen gir sjelden bivirkninger, men nesens plassering og følsomme område gjør at behandlingen kun utføres av våre leger. De vil gi grundig informasjon om eventuelle bivirkninger og forholdsregler.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk