Sprengte blodkar er små, utvidede blodkar som oppstår ytterst i hudvevet, og forekommer oftest i ansikt eller på bena. Faktorer som disponerer for sprengte blodkar er varierende, og kan i flere tilfeller henge sammen med graviditet, arvelighet, soleksponering, hormonbehandlinger, overvekt eller underliggende sykdommer.

Sprengte blodkar kan enkelt behandles ved bruk av laser. På Beth´s Medispa bruker vi Harmony XL-laser eller Fotona-laser som behandlingsmetode. Typen laser som egner seg best for deg, avgjøres under konsultasjon med din behandler.

Antall behandlinger: Antall behandlinger er avhengig av hudens tilstand og utgangspunkt. I de fleste tilfeller, for permanent fjerning av sprengte blodkar, vil man trenge mellom 1 til 4 behandlinger med 4 ukers intervaller.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Til tross for det, kan denne behandlingen oppleves som noe mer smertefull enn andre laserbehandlinger.

Behandlingen har kort nedetid, og man kan straks vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og er forbigående. Etter behandling med laser, anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk