Harmony XL Pro er en behandlingslaser som bruker forskjellige lysbølger for å stimulere huden. Vi tilpasser laserhodet for å gi en målrettet behandling. Dye-VL er en bredspektret pulserende laser som bruker lysbølger til å varme opp hudens overflate på en skånsom og smertefri måte, for å naturlig stimulere hudens kollagenproduksjon og cellefornyelse, dermed oppnås en generell hudforbedring. Ved gjentagende behandlinger vil man oppleve en glattere og sunnere hudtone, mindre synlige solskader, samt målrettet kunne behandle utfordringer som pigmentforandringer og sprengte blodkar.

Dye-VL er en laser, men skiller seg fra vanlige lasere i den forstand at den bruker bredspektret, intense bølgelengder av lys, mens en vanlig laser vil oftest bruke en monokromatisk sammenhengende lyskilde. Dye-VLs egenskaper vil i korte trekk gi raskere oppnåelse av ønsket resultat, samtidig som den egner seg bedre for alle hudtoner, ikke bare lyse.

Områder som kan behandles: Laseren brukes for å behandle pigmentforandringer, redusere synlige solskader, sprengte blodkar og arr.  Dye-VL kan også brukes for å behandle fødselsmerker, redusere betennelse i akne, samt forbedre hudens tone og tekstur.

Antall behandlinger: Antall behandlinger er avhengig av ønsket behandlingsområde, hudens tilstand og utgangspunkt. Din behandler vil kunne presentere en mer nøyaktig og individuelt tilpasset behandlingsplan under konsultasjon.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetere huden. Behandlingen er smertefri, men man kan oppleve en varmende sensasjon under behandling.

Behandlingen har litt nedetid, og man kan som regel vende tilbake til hverdagen samme dag. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Ved behandling av pigmentflekker kan man oppleve at disse blir mørkere etter behandling. Også dette er normalt, og den mørke skorpen vil flasse av og forsvinne når cellene fornyer seg etter 7-14 dager. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i 3 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.