Beth’s Medispa Signaturbehandling for kropp er en ikke-invasiv, duo laserbehandling spesialutviklet utviklet for å bekjempe fett og cellulitter, og for å stramme opp og jevne ut kroppens hudoverflate. Behandlingen bruker en kombinasjon av Verjù-laser, som bryter ned fettcellene, og Venus Legacy-laser, som strammer og former huden.

Behandlingen begynner med å bryte den fett i cellene ved bruk av Verjù-laser. Laseren består av seks stråler som harmløst og smertefritt føres over behandlingsområdet, og jobber målrettet mot kroppens bindevev for å treffe adipocyt-cellene som lagrer fett. Laseren stimulerer adipocyt-cellene til å bryte ned og frigjøre fettet, som da blir flytende og skilles ut av kroppen. I tillegg til å tømme fettcellene, stimuleres hudens kollagen, som igjen bidrar til å jevne ut og styrke huden. Når fettcellene er tømt, strammes og formes huden ved hjelp av radiofrekvens og magnetpulsteknologi fra Venus Legacy-laseren. Som med Verjù-laser, føres laseren smertefritt over behandlingsområdet, og har som hensikt å stimulere kroppens egen evne til å fornye og øke kollagenproduksjon. Resultatet blir strammere hud, med færre synlige ujevnheter og cellulitter.

Studier viser at lasere som Verjù ikke bare bidrar til fettreduksjon og reduksjon i centimeter på behandlingsområdet, men kan også ha appetittreduserende effekt. Verjú-behandlingen reduserer kroppens nivå av leptin, et hormon som frigjøres av fettceller. Man kan derfor oppleve en reduksjon i appetitt som følge av behandlingen. Andre pågående studier tyder også til reelle og målbare reduksjoner i kolesterol, triglyserid og LDL-nivåer.

Områder som kan behandles: denne signaturbehandlingen er utviklet for kropp, og kan brukes på mage, rumpe og lår.

Antall behandlinger: behandlingen kan brukes som en enkeltstående behandling for å stimulere til fettreduksjon, stramme opp huden og vedlikeholde, eller i en serie for å behandle problemområder. Avhengig av utgangspunkt, vil vi i de fleste tilfeller anbefale en intens behandlingsserie med 1 behandling i uken i 6 uker.

Antall behandlinger: behandlingen kan brukes som en enkeltstående behandling for å stimulere til fettreduksjon, stramme opp huden og vedlikeholde, eller i en serie for å behandle problemområder. Avhengig av utgangspunkt, vil vi i de fleste tilfeller anbefale en intens behandlingsserie med 1 behandling i uken i 6 uker.

Pris ved en enkeltstående behandling – 1 område 3500,-
Kur av 6 stk behandling:
1 område 16.900,-
2 områder 27.800,-
3 områder 33.800,-

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Behandlingen begynner med å ta mål på behandlingsområdets omkrets for å kunne følge progresjon etter hver behandling. Behandlingen begynner med Verjù Cold-laser og følges av Venus Legacy-laser. Verjú-laseren er en kald laser, og oppleves defor ikke varm eller smertefull. Venus Legacy Laser gir fra seg en jevnt stigende varmende sensasjon, og oppleves i de fleste tilfeller kun som litt ubehagelig.

Det er normalt å oppleve at huden er noe rød og i tilfeller litt hoven etter behandling, dette forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen er ikke-invasiv, har ingen nedetid og de fleste vender direkte tilbake til hverdagen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum 2 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk