Intimalase ​er​ e​n rask, trygg og ikke-invasiv laserbehandling som gir vaginal oppstramming. Indikasjon for behandlingen er nedsatt tonus i skjeden, ofte forbundet med overstrekking av skjeden under fødsel, men kan også oppstå som følge av aldringsprosessen.

Vaginal oppstramming er en ikke-invasiv prosedyre med lav komplikasjonsrisiko. Behandlingen gir lite ubehag. Vanligvis anbefales to til tre behandlinger.

TING DU BØR VITE

I forkant må det gjøres en konsultasjon hos vår gynekolog, som vil gjøre en medisinsk vurdering og gynekologisk undersøkelse. Gynekologen vil i forkant av din behandling ta deg gjennom behandlingsløpet og hvilke forbehold du må foreta i etterkant av behandlingen.

Termisk påvirkning fra laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagenfibre, øker blodtilførsel, fuktighet og elastisitet vaginalt. Resultatet blir oppbygging og oppstramming av vaginalkanalen.

Behandlingen medfører ingen nedetid, og du kan straks vende tilbake til hverdagen. Det anbefales å avstå fra samleie i 1 uke etter behandling.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk