Beth’s Medispa har spesialiserte tjenester innen helse, skjønnhet og velvære med behandlinger estetisk medisin, hudsykdommer, gynekologi og kirurgi. Vårt medisinske team utfører behandlinger som kosmetisk hudpleie, dermatologi, injeksjoner og laserbehandlinger. Samt tilpasser hudpleieprogram for problemer som akne, solskader, pigmentforandringer, aldrende hud samt alle typer hudsykdommer og små kosmetiske operasjoner.

Velkommen til vår booking. Her finner du alle våre spesialister og behandlinger. Trenger du hjelp til å finne riktig spesialist og behandling så kontakt oss på tlf. 22 44 92 20 eller e-post kundeservice@bethsmedispa.no

Vi gleder oss til å hjelpe deg.

store_1

FROGNER

Beths Medispa Frogner åpnet dørene i 2010 og er vår første klinikk. Beths Medispa er opptatt av tett dialog med våre pasienter for å gi den mest profesjonelle og individuelt tilpassede vurdering for et naturlig resultat. Beths Medispa innehar Norges fremste leger og kosmetisk medisinske sykepleiere innenfor laser, injeksjoner, hudfornyelse og estetisk medisin.

Vi er klinikker med et tett samarbeidende team bestående av hudlege, allmennlege, gynekolog, kirurg, indremedisiner, kosmetisk medisinske sykepleiere og hud,- og kroppsterapeuter.

BESTILL TIME HOS FROGNER

store_2

CC-VEST

Beths Medispa CC vest åpnet dørene i 2021 og er vår nyeste klinikk. Beths Medispa er opptatt av tett dialog med våre pasienter for å gi den mest profesjonelle og individuelt tilpassede vurdering for et naturlig resultat. Beths Medispa innehar Norges fremste leger og kosmetisk medisinske sykepleiere innenfor laser, injeksjoner, hudfornyelse og estetisk medisin..

Vi er klinikker med et tett samarbeidende team bestående av hudlege, allmennlege, gynekolog, kirurg, indremedisiner, kosmetisk medisinske sykepleiere og hud,- og kroppsterapeuter.

Du finner oss på Helsehjørnet, øvre plan parkering ved apoteket.

BESTILL TIME HOS CC VEST