Endymed 3DEEP® er et patentert system som tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for oppstramming av blant annet ansiktshuden. Radiofrekvensteknologien bruker seks generatorer for å jobbe dypt i lærhuden hvor kollagenet dannes uten å overopphete hudoverflaten. Det er derfor ikke nødvendig å kjøle ned huden under behandlingene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av kollagenet som gir en strammere hud. En RF-behandling bidrar også til å gi huden en bedre struktur, en jevnere overflate og mindre porer. Den vil også bidra til reduksjon av dype rynker, akne og arr.

Endymed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov. En kombinasjon av ulike behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Etter hver behandling vil du gradvis merke en oppstrammende effekt på huden. Denne effekten vil fortsette i minst tre måneder etter at du er ferdig med siste behandling. Behandlingene passer for alle hudtyper og etnisiteter, og er regnet som en svært trygg og effektiv, ikke-invasiv behandling.

Fraksjonell behandling med Endymed

En (FSR) fraksjonell behandling med Endymed kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å skape en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming, en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer.

Microneedling med radiofrekvens

Endymed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier – radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. I tillegg gir Intensif gode resultater på dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi.

Områder å behandle: Endymed kan brukes for å behandle ansikt, hals og decallotage. Den er spesielt godt egnet for områder som er vanskelig å behandle, for eksempel rundt øyne og munn.

Antall behandlinger: De fleste trenger mellom 3 og 4 behandlinger per område. Vanligvis anbefales det én behandling i uken, og hver behandling varer som regel mellom 20 og 30 minutter.

TING DU BØR VITE

Behandlingene er relativt smertefri, men kan oppleves mer ubehagelig for deg med sensitiv hud. For å minimere ubehag smører man først inn huden med bedøvende krem cirka 40 minutter før behandlingen.

Se ovenfor for hvilke type behandling

Med Endymeds oppstrammende behandlinger er nedetiden vanligvis minimal, men du kan du bli litt rød i huden. Det forsvinner vanligvis etter 1-2 timer. Du kan gjenoppta dine daglige gjøremål like etter behandling.

Med Endymeds Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn.

Med Endymeds FSR-behandlinger kan du merke litt lett skorpedannelse, men det vil forsvinne etter om lag 3-5 dager.

(Vi anbefaler ikke at du dekker huden med sminke samme dag som behandlingen eller påfører produkter som ikke er avtalt med behandler de første dagene etter behandling. De fleste kan vende tilbake til daglige aktiviteter rett etter behandling, mens andre trenger noe tid. Vi anbefaler at du unngår soleksponering. Bruk høy SPF 50 når du går ut.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING