LPG, ofte kjent som LipoMassage, er en naturlig ikke-invasiv teknikk for cellulær stimulering gjennom mekanisk massasje. Behandlingen, som er 100% naturlig, retter seg mot kroppen og ansiktets bindevev, inkludert hud, muskler, blod og lymfesirkulasjon. LPGs massasjeteknikk gir en dyp vevsmobilisering som virker skulpterende og oppstrammende. Den reduserer fett i cellene, strammer opp huden i overflaten og bekjemper cellulitter.

Antall behandlinger: antall behandlinger avhenger av behandlingsområdets utgangspunkt. I de fleste tilfeller vil vi anbefale mellom seks og ti behandlinger for optimale resultater. Din behandler vil skissere et individuelt tilpasset behandlingsløp under en konsultasjon eller ved første behandling.

Områder som kan behandles: LPG egner seg godt til behandling av både kropp og ansikt.

TING DU BØR VITE

Denne behandlingen krever ingen spesielle forberedelser. Vi vil som alltid anbefale at du ikke inntar blodfortynnende medikamenter eller alkohol i forkant av din behandling.

Behandlingen er så og si smertefri og medfører lite ubehag.

Behandlingen er ikke-invasiv, og man kan vende direkte tilbake til hverdagen. I noen tilfeller kan man oppleve at behandlingsområdet er rødt eller litt hovent etter behandling, men dette er normalt og er forbigående. Behandlingen er noe drenerende og stimulerer behandlingsområdets vev, og det kan derfor være hensiktsmessig å innta rikelig med vann i etterkant.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk