Dermapen™ er en avansert form for microneedling som stimulerer hudens egen kollagendannelse. Ved bruk av AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle)-teknologi, lager behandlingen små mikrokanaler i huden som stimulerer hudens evne til å behandle, fornye og lege seg selv, samtidig som den øker opptak av tilførte næringsstoffer.

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og vitalitet. Gjennom små injeksjoner tilføres huden kompleks næring bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Huden revitaliseres, styrkes, fuktbalansen gjenetableres og får ny glød, samtidig som man ser en reduksjon i linjer, rynker, arr og pigmentflekker.

For å kunne gi deg de optimale resultatene kombinere vi disse to behandlingene. Sluttresultatet forsterkes og forbedres.

Klikk for mer informasjon om Dermapen og Mesoterapi behandlingene

Beth´s Medispa har lang erfaring med denne effektive kombinasjonsbehandlingen. Våre behandlere er noen av bransjens mest erfarne og anerkjente innen denne behandlingsmetoden, og gjør sitt ytterste for å få frem vitaliteten i din hud. Våre behandlere bruker mesoterapi for å bekjempe solskader, pigmentforandringer og utjevne hudtonen.

Områder som kan behandles: Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer og innside ben og mage.

Antall behandlinger: Behandlingen kan brukes som en enkeltstående boost-behandling, eller i kombinasjon med andre behandlinger slik den gjøres i Beth´s Medispa Signaturbehandling eller som en serie for å forbedre hudens tilstand.

For langvarig pigmentreduserende effekt, anbefaler vi at behandlingen gjentas minimum 3 ganger med 3 – 4 ukers intervaller.

TING DU BØR VITE

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt ved bestilling. Vi anbefaler ikke inntak av smertestillende (eks. Ibux) eller alkohol 24 timer før behandlingen. Vi anbefaler at du unngår bruk av produkter som inneholder retinol/retin-a og unngår å eksponere behandlingsområdet for sol eller solarium i minst 24 timer før behandling. Solbrent hud eller hud med aktiv eller inflammatorisk akne eller kvise(r) kan ikke behandles.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Kombinasjonsbehandlingen starter med Mesoterapi, deretter utføres Dermapen behandlingen

Huden vil i de første timene etter behandling være noe rød, hoven, føles stram, og kan i noen tilfeller minne om en mild solskade. Små blåmerker og noe hevelse er også normalt. Behandlingen har en nedetid på 1-12 timer, og vi anbefaler ikke at du dekker til huden med sminke eller påfører produkter som ikke er avtalt med behandler i dette tidsrommet.  De fleste kan vende tilbake til daglige aktiviteter rett etter behandling, mens andre trenger noe tid. Enkelte kan oppleve å flasse i dagene etter behandling, dette er helt normalt. Vi anbefaler at du unngår å eksponere behandlingsområdet for sol og solarium de første 2 uken etter behandling, og alltid bruker SPF 50. Vi anbefaler ikke at du trener, tar badstue eller flyr samme dag som behandlingen. Optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING
Hilde Kristine Hjemdal
Hilde Hjemdal
BESTILL BEHANDLING