Fotona 4D Facelift er et ikke-invasiv laser behandling som gir løft til ansiktet, og som reduserer linjer, rynker, pigmentering og gir økt volum til ansiktet. Behandlingen bruker lasere med ulike bølgelengder for å behandle ansiktet på utsiden og på innsiden av kinnet for å stimulere til økt kollagendannelse i huden. Vevet strammes opp fra innsiden av ansiktet, og gir en effekt som reduserer linjer, rynker, porer, pigmentering og forbedrer den generelle hudstrukturen. Dette er en behandling som egner seg godt forbehandling av nasolabiale folder, poser eller mørke ringer under øyne, store porer, linjer og rynker.

Områder som kan behandles: behandlingen egner seg for å behandle ansikt og hals.
Denne behandlingen krevet konsultasjon

Antall behandlinger: Vi anbefaler en serie av fire behandlinger med intervaller på fire til seks uker for optimal effekt. Etter denne serien kan denne type behandling vedlikeholdes med en til tre behandlinger i året.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetere huden. Laseren jobber på utsiden av ansiktet og på innsiden av kinnene. Behandlingen er smertefri, men man kan oppleve en varmende sensasjon under behandling.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og man vil i de fleste tilfeller oppleve flassing. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen, men i noen tilfeller kan man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50. Vi anbefaler at du ikke påfører annet enn mineralsminke i de sagene huden er rød eller sår.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk