Venus Legacy Freeze er en ikke-invasiv soft-laser-behandling. Ved bruk av radiofrekvens og magnetpulsteknologi jobber Venus Legacy Freeze for å stramme opp slapp hud, reduserer størrelse på fettceller og cellulitter, skulpterer behandlingsområdet og reduserer synligheten av linjer og rynker. Behandlingen virker også drenerende. Systemet behandler området ved å skade eksisterende kollagen for å stimulere kroppens naturlige reparasjonsprosess som danner nytt kollagen. Denne reparasjonsprosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker, samt en reduksjon i synlige cellulitter.

Venus Legacy Freeze bruker radiofrekvensen som stimulerer kroppen til å produsere nye fibroblastceller, byggesteinene i kollagen, som fører til økt mengde kollagen i vevet. Magnetpulsteknologien øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oksygen og næringsstoffer til huden, som gir en friskere og mer glødende hud.

Antall behandlinger: for optimale resultater anbefaler vi en serie på 6 til 12 behandlinger med intervall på 1 til 2 uker, avhengig av utgangspunkt og området som skal behandles. Resultater vil bli synlige allerede etter 3. til 5. behandling.

Områder som kan behandles: Venus Legacy Freeze egner seg til å behandle både kropp og ansikt. I de fleste tilfeller vil det kreve flere behandlinger på kropp for å oppnå optimale resultater. Denne behandlingen kan brukes alene, men egner seg også godt i kombinasjon med andre behandlinger, og kan brukes i et individuelt skreddersydd program tilpasset dine behov.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen gjennomføres ved bruk av en håndholdt laser brukes for å massere behandlingsområdet. Behandlingen gir fra seg en jevnt stigende varmende sensasjon, og oppleves i de fleste tilfeller kun som litt ubehagelig.

Det er normalt å oppleve at huden er noe rød og i tilfeller litt hoven etter behandling, dette forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen er ikke-invasiv, har ingen nedetid og de fleste vender direkte tilbake til hverdagen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum 2 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk