fbpx

Permanent hårfjerning


Permanent hårfjerning er skånsomt og effektivt og vi i Medispa har den beste laseren på markedet.

Hårfjerning funker best på mørkt hår mot hvit hud, grunnen er at laseren tiltrekkes pigment. Har du lyst hår, grått hår eller rødlig hår er det vanskelig å fjerne hår med laser, dessverre. Vi behandler heller ikke gravide og våre kvalifiserte behandlere ser på dine solvaner, medisinering og sykehistorie for å ta en vurdering før behandlingen begynner.

Har du mørk hud, så inneholder huden samme pigmentering som håret og det er derfor større risiko for pigmentering etter behandling. Det er dog mulig å få et godt resultat med mørk hudtype også.

FØRSTE GRUNN, DET ER PERMANENT

Vel, det er permanent, til en viss grad. Hårsekkene kan vokse ut igjen, derfor trenger noen en ny behandling en sjelden gang. Dette er ulikt fra person til person. Noen vil ikke trenge ny laserrunde før etter flere år. Tenk deg å gå måneds/-årevis uten å tenke på hår på områder du ønsker å være hårløs!

ANDRE GRUNN, UNNGÅ RØD OG IRRITERT HUD

Slipper sår hud og inngrodde hår. Mange reagerer på høvelen og tåler dårlig å barbere leggene, armhuler og i intimsone. Irritert hud er både vondt og ser sjeldent bra ut om du skal gå med for eksempel bare legger. Inngrodde hår kommer fort om man vokser eller bruker epilator. Dette er også noe du slipper ved å fjerne hår permanent. Har du hår i ansikt kan det være ekstra synlig om du barberer eller vokser.

TREDJE GRUNN, ALLTID KLAR

Du er ALLTID KLAR! Du slipper å stresse med å barbere hvis du har dårlig tid og skal på farten. Ingenting er mer irriterende enn å ikke kunne gå med det du ønsker, fordi du glemte å barbere. Hvis barna vil på stranden, er du alltid klar om du har tatt hårfjerning med laser. 


GRUNN NR FIRE, MYK HUD

Hårfjerning med laser gir deg varig myk hud. Bruker du høvelen til vanlig er hårstubber mest sannsynlig noe du er kjent med. Har du hår du fjerner i for eksempel ansiktet, kan synlige hårstubber være mindre populært. Med laser slipper du synlige stubber.

GRUNN NR FEM, SPAR PENGER

Er du en av de som drar til en salong for å vokse hver måned, kan du faktisk spare penger på å fjerne hår permanent.

Vi håper vi kam være med på å gjøre hverdagen enklere og bedre for nettopp deg. Bestiller du tre behandlinger med hårfjerning, får du 30% rabatt på permanent hårfjerning hos oss.

Book time
Niels Juels Gate 38
0257 Oslo
telefon: 22 55 53 80
epost: medispa@beths.no