Uønsket hårvekst kan enkelt fjernes eller reduseres ved laserbehandling. På Beth’s Medispa bruker vi prisbelønte og effektive lasere for hårfjerning. Når laserpulsene treffer pigmentene i hårsekkene, skades hårsekkene og dette hindrer fremtidig hårvekst. Hårfjerning med laseren gir kun effekt når håret er i vekstfasen, og det kreves derfor gjentagende behandlinger for varig fjerning av alle hår.

Hos Beths Medispa har vi hårlasere med dokumentert effekt fra anerkjente leverandører. På vår avdeling på Frogner har vi den nyste utgaven av hårfjernings laser fra Alma Laser; Soprano Titanium. På avdelingen på CC Vest har vi Candela GentleLase Pro-U. Det er noen forskjeller på disse maskinene når det gjelder behandlingsmåte, men begge er svært effektive og innstillingene tilpasses individuelt for best mulig resultat for din hud- og hårtype. Det at laseren kan varieres i styrke og at den har et kjølesystem gjør at den også oppleves mindre smertefull enn andre typer lasere. De fleste vil kunne oppnå et godt resultat med begge våre lasere.

Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi hårene mangler pigment.

Områder som kan behandles: Behandlingen er utviklet for å fjerne uønsket hårvekst på hele kroppen, også sensitive områder som ansikt, hals og bikinilinje.

Antall behandlinger: Hårsekkene har ulike livsløp, og laserlyset påvirker kun de hårene som er i vekstfasen. Det betyr at de hårsekkene som er i hvilefasen ikke blir behandlet, og nytt hår vil vokse ut av dem. Derfor må behandlingen gjentas inntil alle hårsekkene har gått gjennom vekstfasen. Kliniske studier viser at mellom 6 og 10 behandlinger med intervaller på 1 måned er nødvendig for varig hårfjerning.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling. Unngå å vokse eller nappe hårene de siste fire ukene før behandling, laseren virker kun på hårsekker som inneholder hår. Ikke bruk kvisekremer eller andre hudirriterende kremer, som for eksempel peeling de siste par dagene før behandling. Trigg hårets vekstsyklus ved å barbere deg daglig en uke før behandling. Det område du ønsker å behandle, bør være barbert dagen før laserbehandling.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen oppleves som ubehagelig og kan medføre en varmende sensasjon.

Behandlingen har ingen nedetid, og man kan straks vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet de første timene og opp mot en dag etter behandling. Dette er normalt og forbigående. Vi anbefaler at du ikke trener eller foretar deg svettedannende aktiviteter de første 24 timer etter behandling. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING