Austnes er kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud- og injeksjonsbehandlinger. Hun har over femten års erfaring innen injeksjonsbehandlinger med fillers og muskelavslappende rynkebehandlinger. Hun innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat, bl.a. gjennom egenutviklede injeksjonsteknikker med fillers og muskelavslappende injeksjoner.

Hennes behandlinger skreddersys hver enkelt pasients ønsker, behov og utgangspunkt. Siljes hovedfokus er at pasienten skal ha et naturlig resultat. Silje innehar den høyeste spesialiseringen i injeksjonsbehandlinger fra kurs i bl.a. hele Skandinavia, Frankrike, England, Spania, Tyskland, Portugal, Tsjekkia, Polen og USA.

Silje foreleser og underviser også i injeksjonsbehandlinger for det internasjonale legemiddelfirmaet Allergan sammen med noen av de beste injeksjonsbehandlerne fra hele verden.

Silje har også spesialisert seg innen medisinske hudbehandlinger. Hun har bl.a. kurs fra USA, Norge, Italia og Sverige gjennom Zo Medical/Obagi. Hun tilbyr ulike medisinske hudbehandlinger på klinikk, i tillegg til veiledning i hjemmebehandling av ulike hudproblematikker. Hun tilbyr også medisinske hud behandlinger med kjemiske peelinger, Profhilo, Dermapen/microneedeling og Mesoterapi. Silje er en svært ettertraktet behandler, og er en av behandlerne i Norge som behandler flest pasienter årlig.

Silje har jobbet i Beths Medispa siden 2013