Touma har studert medisin, og har syv års erfaring med generell kirurgi, samt bryst- og endokrinkirurgi. I tillegg tar han sin PhD innen brystkreft.

Touma startet med estetisk medisin i 2013 etter å ha utdannet blant annet ved Inject Academy i Stockholm – en utdannelse i verdensklasse. Der har han gjennomgått hele kursportefølje – alt innen ansiktsestetikk og injeksjonsteknikk, avansert hud, mesoterapi, skulptering med HA-filler, trådløft, rynkebehandling med både botulinum toxin og kjemisk peeling.

Touma har vært delegat ved internasjonale konferanser, sentral meningsleder ved flere kongresser, forelest ved ZO Obagi Symposium i Oslo og Stockholm og stått bak flere workshops internasjonalt. Han har vært aktiv i styre for REBS (Rådet for estetiske behandlere i Sverige) for å fremme en trygg og sikker estetisk bransje.

I dag er han, i tillegg til å jobbe på Beth´s Medispa, Master Trainer i injeksjonsteknikk på Inject Academy på internasjonal basis.

Touma mener god dialog med kunden er alfa omega for å komme frem til en riktig behandling. I prosessen deler han sin kunnskap og erfaringer med kunden, slik at de får innsikt i hva de ulike behandlingene innebærer. Han jobber mye med helhetsbilde, og fokuserer aldri på bare et punkt.

– Hensikten er å skape et naturlig utseende med harmoni. Jeg studerer et ansikt fra alle vinkler, og hvordan lyset faller på ansiktet og skaper skygge. Deretter undersøker jeg hudens forutsetninger, benstruktur og ansiktsmimikk. Jeg hører på kundens ønske og bruker en holistisk tilnærming for å oppnå et ønsket resultat. Jeg vil kunne stå inn for det jeg gjør – integritet er viktig for meg når jeg gjør mine behandlinger.