Thorkildsen er utdannet lege ved Oslo universitetssykehus HF og er spesialist i generell indremedisin. I dag er hun i tillegg under videreutdanning til å bli spesialist i hormonsykdommer.

Hun er kurset i injeksjonsteknikk av fillers (både Restylane- og Juvedermproduker) og i injeksjon av muskelrelakserende toksiner. Hun har også tatt kurs i laserbehandlinger, Spherofill og Ulthera. Hun har mange års erfaring med alle disse behandlingsprosedyrene.

Thorkildsen har fokus på at pasientene hun behandler skal føle seg trygge når hun utfører sitt arbeid.  Hun har utmerket kunnskap om anatomi, potensielle komplikasjoner og håndtering av dette.

– Jeg er opptatt av at pasientene mine skal ha et naturlig utseende. Det skal ikke synes at «man har gjort noe». Mitt mål er at de som kommer til meg skal se freshe ut, ikke fikset.

Thorkildsen lytter til pasientene sine, og jobber ofte gradvis for å oppnå målene hun alltid finner i samråd med pasientene sine. Hun jobber gjerne med kompliserte områder, og er ekspert på nesekorreksjoner og områdene rundt øynene.

Thorkildsen var den første som startet med injeksjonsbehandlinger på Beth´s i 2011, og i dag har hun vært ansvarlig lege på stedet i over fem år.