Plexr er en ikke-kirurgisk behandling for deg som ønsker å behandle

·       Øvre og nedre øyelokk samt poser under øynene

·       Ansiktsløft

·       Halsløft

·       Linjer over og rundt munnen

·       Arr og strekkmerker

·       Aktiv akne


Plexr maskinen danner plasma som fjerner overflødig hud og utvekster. Behandlingen foregår i det øverste hudlaget med kontrollert varme og skadeomfang. Ingen blødning eller lang nedetid, da det ikke kuttes i huden.

Med alderen vil huden bli noe slapp og et løft vil derfor være hensiktsmessig.Mange sliter med tunge øyelokk og poser under øynene, men vil likevel ikke kutte i huden, spesielt ikke i ansiktet. Derfor er dette den perfekte behandlingen for deg som trenger et tøft.

Plexr maskinen stimulerer sammentrekningen i huden, samt strammer hudfibrene- hvilket resulterer i strammere hud. Maskinen markerer et lite rutenett på huden og skaper forbrenning av hudens ytre lag (korneocytter), uten å skade det omkringliggende vevet.

Hvor lenge varer resultatet?
Hvor lenge og hvor bra resultatet blir, avhenger av graden og dybden på linjene/huden som skal behandles. Dette har også noe å si for hvor mange behandlinger som behøves, men normalen er 1-4 behandlinger. Resultatet kan sees etter en måned, når skorpene har falt av og den verste rødheten er over. Resultatet vil være økende over en tid på seks til tolv måneder etter siste behandling.


Behandlingen er svært trygg og har ingen bivirking annet en skorpe som faller av etter +/- én uke og noe varme og hevelse i to til tre dager etter utført prosedyre.

Behandlingen utføres ikke på gravide og ammende. Det er heller ikke anbefalt å behandle mørke hudtyper eller hud som nylig har vært i solen- grunnet økt fare for pigmentering etter behandling.

Smerter
Du vil kun få topikal bedøvelseskrem, men behandlingen er lite smertefull for de fleste. Det er også lite opplevelse av ubehag etter behandlingen. Du vil kjenne at huden jobber og kan bli varm, men dette regnes ikke som smertefullt.


Før og etter behandling
Riktige behandling av hud før og etter er viktig for optimalt resultat. Dette vil din behandler veilede deg om. Det viktigste en skal notere seg er å unngå soleksponering på det behandlede området i tre måneder etter at behandlingen er over. Derfor er dette en perfekt behandling å gjøre på vinterstider.

Prisen varierer fra 3500,- og oppover.

Bestill time online eller ring

Book time
Niels Juels Gate 38
0257 Oslo
telefon: 22 55 53 80
epost: medispa@beths.no