fbpx

Leppebehandling for enhver smak

Ønsker du småjusteringer på leppene dine? Filler kan legges ulike steder i leppene. Her er et bilde som illustrerer mulighetene.

Med alderen vil mange miste spensten, gløden og volumet i leppene. Men hvorfor la deg irritere når løsningen er rett rundt hjørnet? Med Juvederm kan du få leppene du en gang hadde eller leppene du alltid har ønsket deg. Våre kosmetisk medisinske sykepleiere og leger har lang erfaring med å finne riktig passform og størrelse for deg- slik at du får leppene du ønsker deg og som passer nettopp deg.

Juvederm mot tørre lepper.

Juvederm gir deg fine estetiske lepper, men er også svært effektivt mot tørre lepper. To fluer i en smekk. Mange sliter med tørre lepper når minusgradene nærmer seg. Juvederm er derfor perfekt å teste ut på høsten, da den stimulerer leppenes egen evne til å produsere fukt og opprettholde fuktbalansen. Vi har utallige kunder som hovedsakelig bruker juvederm for fuktbehandling og er superfornøyde med gløden og den lille piffen juvedermen medfører til ellers livløse lepper.

Men hva er egentlig Juvederm?

Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens eget sukkermolekyl hyaluronsyre. At den er så lik kroppens egen sukkermolekyl gjør at Juvederm veldig sjeldent gir allergiske reaksjoner og andre bivirkninger. Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar fra du er rundt 25 år, noe som resulterer i tørrere og mindre elastisk hud. Påfyll gjør derfor underverk for huden.

Hva er neste steg om jeg ønsker Juvederm?

Du bestiller en time hos oss enten til konsultasjon eller direkte behandling. Du avklarer direkte med behandler om hva du ønsker av type resultat som passer dine lepper. Juvedermen inneholder også bedøvelse slik at injeksjonen skal være tilnærmet smertefri. Innen 30 min er behandlingen ferdig og du vil se umiddelbare resultater. Noen får en liten hevelse i én til to dager etter injeksjonen, noe som er helt normalt. Syv dager etter behandling vil du se endelig resultat av Juvedermen. Ønsker du hydrerte og formfulle lepper, er dette behandlingen for deg.

Ønsker du hydrerte og formfulle lepper, er dette behandlingen for deg.
Bestill per tlf: 22 55 53 80 eller epost:
medispa@beths.no