Hva er egentlig en fuktbehandling og hvorfor trengs det?

Vi vet at med alderen mister huden elastisitet, glød og spenst. Mange vil også oppleve fine linjer, ofte i områdene hvor man har muskler i ansiktet.

Ved å tilføre huden fukt vil huden gradvis forbedres. Fuktbehandlingen Volite er en meget effektiv prosess for å tilføre huden nok fukt til at den får en synlig effekt etter kun 2-4 uker.

Du kan forvente glattere hud med økt glød etter en fuktbehandling hos oss.

Hvordan utføres behandlingen?


Volite fuktbehandling er en medisinteknisk behandling og består av tynnflytende hyaluronsyre som sprøytes inn under huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og er med på å binde vann i huden og vil dermed gi huden fukt på et dypt plan. Tapet av hyaluronsyre med alderen gjør huden tørr og mindre elastisk, og denne behandlingen tar dette problemet ved roten.

Før behandlingen får du en bedøvelseskrem som gjør behandlingen lite smertefull. Den er helt trygg og gir kort sagt huden en syre den allerede produserer og har. Huden vil få et naturlig men strammere utseende 2- 4 uker etter behandling, og effekten blir bedre og bedre i tiden etter behandlingen. Grunnen er at hyaluronsyre hjelper huden med å fornye seg selv over en lenger periode, slik at huden gradvis forbedres.

Behandlingen tar ca 30 minutter, avhengig av området som skal behandles og resultatet varer i pluss/minus ni måneder. 


Typiske områder å behandle

  • Alle steder i ansiktet
  • Brystparti og hals
  • Hender
  • Steder med aknearr


Det er også en veldig god behandling for de som sliter med sensitiv og kronisk tørr hud.

Hvorfor akkurat denne skinboosteren?

Med Volite fuktbehandling trenger du én i stedet for tre behandlinger. Foretrekker du mindre nedetid, er dette fuktbehandlingen for deg.

Book time
Niels Juels Gate 38
0257 Oslo
telefon: 22 55 53 80, tast 4
epost: medispa@beths.no