Profhilo(R) er en ny, ultra-ren injeksjonsbehandling som bedrer hudens tekstur, elastisitet og fuktnivå og gir ny glød. Profhilo, som anses som en av verdens ledende injeksjonsmetoder, er fremstilt gjennom en patentert fermenteringsmetode, uten kjemiske komponenter og defineres som en bio-stimulator. Det betyr at den øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spenst og dermed glatter ut linjer og rynker. Profhilo(R) har ett av markedets høyeste konsentrasjoner av HA-syre som forynger huden fra innsiden, reverserer aldringstegn, og kan brukes for å gjennopprette og øke hudens fuktbalanse. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer og finne blant annet i hudens bindevev hvor det bidrar økt elastisitet. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre og man kan oppleve tørrere hud og mindre volum.

Resultater ved bruk av Profhilo(R) gir bedret hudtone og -tekstur, og kan bidra til å gjenoppbygge og redusere slapp og tynn hud. Behandlingen gir huden et naturlig friskt utseende med fornyet fuktighet og synlig glød.

Flere av våre behandlere er anerkjennes som innovatører innen injisering og har alltid som mål å fremheve din naturlige skjønnhet. En behandling som Profhilo(R) er en glimrende måte å gjenoppbygge hudens fuktnivå og øke spenst og glød på en naturlig måte.

Tid og behandlinger: Behandlingen tar ca. 30 minutter. Vi anbefaler en serie på to behandlinger med fire ukers mellomrom for optimalt resultat. Etter andre behandling er resultatet langvarig (opp til ett år). For vedlikeholdt effekt av behandlingen anbefales det at den gjentas med intervaller på 6 til 12 måneder. Dette er noe avhengig av hudens tilstand i utgangspunktet og ønsket måloppnåelse.

Områder som kan behandles: Profhilo(R) brukes hovedsakelig for å øke fuktbalanse i ansiktet, men kan også brukes på hals, decollete, armer, hender og knær.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholde bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Vi ber deg om å opplyse om dette i forkant av behandlingen, da denne må påføres i ca. 30 min før behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk igjen.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av Profhilo(R) settes i henhold til behandlerens skisserte plan. Profhilo injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder.

du vil se umiddelbare resultater kort tid etter behandlingen, og behandlingens effekt vil gradvis øke de nærmeste 3-4 ukene etter behandling. Huden vil da oppleves mer hydrert, fyldig og spennstig.

De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men man må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum to timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstu eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler ny behandlingstime etter fire uker.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
linneatorsness
Dr. Linnea Torsnes
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING
Hilde Kristine Hjemdal
Hilde Hjemdal
BESTILL BEHANDLING