Plexr er en ikke-invasiv laserkorrigerende behandling for øyelokk, ansikt, hals og arr. Plexr-behandlingen danner en plasmabue som stimulerer umiddelbar sammentrekning og stramming av hudfibrene. Behandlingen foregår i det øverste hudlaget med kontrollert varme- og skadeomfang som stimulerer kroppens egen dannelse av friske celler. Ved økt alder mister huden elastitet, blir slapp og man kan slite med tunge øyelokk eller poser under øynene. Plexr er en utmerket behandling som gir løft til ansiktet, uten å ty til kirurgi.

Antall behandlinger: Vi anbefaler mellom 1 til 4 behandlinger med 6 til 8 ukers mellomrom. Antall behandlinger og intervaller varierer avhengig av utgangspunkt og ønskede resultat. Endelige resultater av behandlingen blir tydelige ca. 4 fire uker etter behandling.

Denne behandlingen krever konsultasjon i forkant.

TING DU BØR VITE

Behandling av øyeområdet kan i de fleste tilfeller oppleves som mer sensitivt, og det kan i enkelte tilfeller være aktuelt med bedøvelse for denne behandlingen. Dersom det er aktuelt, ber vi deg kontakte oss på telefon i forkant av behandlingen for å avtale nærmere. Vi anbefaler at du ikke har eksponert huden for sol eller solarium i minimum to uker før behandling.

Behandlingen gjennomføres med en Plexr-laser som markerer et lite rutenett av punkter på huden og skaper forbrenning av hudens ytre lag (korneocytter), uten å skade det omkringliggende vevet. Dette stimulerer sammentrekningen i huden og strammer hudfibrene, hvilket resulterer i strammere hud.

Det behandlede området vil etter behandling være rødt, ømt og man kan oppleve hevelse. Det vil forekomme skorpe ved hvert punkt i rutenettet Plexr-maskinen har skapt. Denne skorpen må ikke røres eller pirkes på, og vil naturlig falle av etter ca. en uke. Denne behandlingen krever legende pleie i etterkant, dette vil din behandler ta deg nøye gjennom i forkant av din behandling. Behandlingens resultater vil variere i henhold til områdets utgangspunkt. Det er viktig at du ikke eksponerer det behandlede området for sol eller solarium i opptil tre måneder etter behandling. Dette er derfor en behandling som egner seg bedre å gjennomføres på vintertid.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING