Laserbehandling av arr kan forebygge dannelse av arr etter operasjoner, eller behandle arr som allerede er dannet. Laseren penetrerer hudens ytterste lag, fjerner ultrafine lag av skadet vev i huden, og stimulerer til vekst av nye celler. Behandlingen resulterer for det første i en mykere overgangen mellom arrvev og huden rundt arrvevet, samtidig som den stimulerer til produksjon av nytt kollagen i områder med arr, og forbedrer hudens evne til å regenerere nye celler. Resultatet er at huden blir jevnere og strammere.

Dannelsen av arrvev er en naturlig kroppslig respons på skade, er ikke farlig og må ikke fjernes av medisinske grunner. Det finnes tilfeller hvor arr kan være stramme, smertefulle og begrensende, eller forekommer på utsatte steder på kropp eller ansikt, som gjør at man ønsker å redusere arret.

Laserbehandling av arr er en effektiv behandlingsmetode for alle typer arrdannelser, men har vist seg spesielt effektfull på behandling av atrofiske arr forårsaket av akne eller kirurgi.

På Beths Medispa har vi lang erfaring med kosmetisk laserbehandling av arr. Vi benytter oss av markedets ledende laserbehandlinger, og tilpasser laser etter behov og ønsket måloppnåelse.  Er du usikker på hvilken type behandling som egner seg best for behandling av dine arr, anbefaler vi at du tar kontakt eller bestiller en konsultasjon for nøyere vurdering.

Områder som kan behandles: laserbehandling på arr kan trygt gjøre på kropp og i ansiktet.

Antall behandlinger: antall behandlinger er avhengig av type arr og ønsket måloppnåelse, og avgjøres i dialog med din behandler.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Til tross for det, kan denne behandlingen oppleves som noe mer smertefull enn andre laserbehandlinger.

Behandlingen har kort nedetid, og man kan normalt vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og er forbigående. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk