Filler er en samlebetegnelse på en rekke injiserbare behandlingsmetoder som bruker hyaluronsyre med ulik densitet for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenoppbygge tapt volum eller skulptere. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer. I huden bedrer den elastisiteten og opprettholder fuktigheten ved å binde til seg vannmolekyler.

Når huden blir skadet, forsøker den å danne nytt kollagen og nye celler som en reparasjonsrespons. I noen tilfeller blir ikke denne dannelsen like jevn som før og dette kan resultere i atrofisk arrdannelse. Et atrofisk arr er et innrykket arr som leges under det normale laget av hudvev, og kan ofte danne et sukk i huden. Filler, i kombinasjon med en rekke andre behandlinger, kan være et godt behandlingsalternativ. Filleren injiseres der hvor huden sukker inn som følge av manglende celledannelse, og hyalyronsyrens densitet kan være med på å bygge volum, og dermed skape en jevnere hudoverflate. Over tid, vil også filleren være med på å stimulere til økt cellefornyelse i huden.

På Beth’s Medispa møter du anerkjente behandlerne innen injiserbare fillere. Flere av våre behandlere anerkjennes som innovatører på sitt felt, og er alltid oppdatert og skolert innen de nyeste og fremste metodene og merkevarene. På Beths Medispa tilbyr vi kjente behandlingsmetoder og merkevarer som Juvederm, Restylane, Teosyal og Stylage.

Er du usikker på hvilken type behandling som egner seg best for behandling av dine arr anbefaler vi at du tar kontakt eller bestiller en konsultasjon for nøyere vurdering.

Antall behandlinger: Antall behandlinger er avhengig av type arr og størrelse, og tilpasses derfor individuelt i dialog med din behandler.

Fillerens varighet er fra 3 til 9 måneder, og kan i noen tilfeller vare lengre. Varighet vil variere avhengig av behandlingsområdet og typen filler som brukes.

Beth’s Medispa har 18 års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandling på gravide eller ammende.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholde bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem benyttes før behandling. Vi ber deg om å opplyse om dette i forkant av behandlingen, da denne må påføres i ca.30 min før behandlinger.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide inflamotiriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av din bestilling.

Mikrodoser av hyaluronsyren settes i henhold til behandlerens skisserte plan. Filleren injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Hvor mye filler som brukes er avhengig av behandlingsmålet.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum to timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstu eller trene de første 24-timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første to ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING