Dermapen™ er en avansert form for microneedling som stimulerer hudens egen kollagendannelse. Ved bruk av AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle)-teknologi, lager behandlingen små mikrokanaler i huden som stimulerer hudens evne til å behandle, fornye og lege seg selv, samtidig som den øker opptak av tilførte næringsstoffer. Behandlingen er effektiv, uten særlig smerte, varmetilførsel eller nedetid, og er mer skånsom og mindre smertefull enn tradisjonelle derma-rollere. Behandlingen stimulerer til økt produksjon av kollagen, og brukes til å behandle blant annet pigmentering, store porer, strekkmerker, arr (akne- eller brannskade arr), linjer, rynker, slapp og ujevn hud og roseca. Behandlingen bistår også til økt absorbering av næring fra hudprogrammet du bruker hjemme.

Dermapen kan gjøres i kombinasjon med andre behandlinger slik den gjøres i Beth´s Medispa Signaturbehandling, eller som en enkeltstående behandling for å stimulere hudens cellefornyelse og kollagenproduksjon.

Områder som kan behandles: behandlingen er egnet for hele ansikt, og kan brukes til å blant annet behandle sensitive områder som rundt øynene, på øyelokk, øreflipper, lepper, nese, hals og decollatage. Dermapen kan i enkelte tilfeller også brukes for å behandle arr på kropp og i ansiktet, og egner seg spesielt godt til behandling av arrdannelser etter akne.

Antall behandlinger: Din behandler vil kunne gi deg et estimant på hvor mange behandlinger som vil være nødvendig. Antall behandlinger er avhengig av ønsket måloppnåelse og hudens tilstand.

TING DU BØR VITE

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt ved bestilling. Vi anbefaler ikke inntak av smertestillende (eks. Ibux) eller alkohol 24 timer før behandlingen. Vi anbefaler at du unngår bruk av produkter som inneholder retinol/retin-a og unngår å eksponere behandlingsområdet for sol eller solarium i minst 24 timer før behandling. Solbrent hud eller hud med aktiv eller inflammatorisk akne (kviser) kan ikke behandles.

I dialog med din behandler vil formålet med behandlingen kartlegges. Dermapenen utføres så med en glidende bevegelse over huden, og selve behandlingen tar 15-30 minutter, avhengig av behandlingsområdet.

Huden vil i de første timene etter behandling være noe rød, hoven, føles stram, og kan i noen tilfeller minne om en mild solskade. Behandlingen har en nedetid på 1-12 timer, og vi anbefaler ikke at du dekker til huden med sminke eller påfører produkter som ikke er avtalt med behandler i dette tidsrommet.  De fleste kan vende tilbake til daglige aktiviteter rett etter behandling, mens andre trenger noe tid. Enkelte kan oppleve å flasse i dagene etter behandling, dette er helt normalt. Vi anbefaler at du unngår å eksponere behandlingsområdet for sol og solarium de første 2 uken etter behandling, og alltid bruker SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING
Hilde Kristine Hjemdal
Hilde Hjemdal
BESTILL BEHANDLING