Høgvard var ferdig utdannet sykepleier ved VID Vitenskapelig Høyskole i Oslo i 2020. Hun har bakgrunn som hudpleier, og har jobbet med hud siden 2014. Hun begynte å jobbe som hudterapeut på Beth´s beauty i 2014, samtidig som hun tok sykepleierutdannelse. Hun har jobbet på Beth´s Medispa siden februar 2020.

 

Høgvard jobber mye med hudforbedringer og medisinske behandlinger som Dermapen, kjemiske peelinger og mesoterapi. Hun er opptatt av hudhelse, et godt samarbeid og god oppfølging av kundene sine underveis i en prosess.

 

– Hvordan vi føler oss påvirker oss, og jeg ønsker at mine kunder skal føle seg som den beste utgaven av seg selv uten å måtte endre på det som er unikt ved dem. Jeg er opptatt av at kunden min skal jobbe for å få en sunn hudhelse, og kan ikke få sagt nok hvor viktig det er med faste rutiner og oppfølging i salong ved behov.

Høgvard bruker sine erfaringer og kunnskap når hun skreddersyr sine behandlinger, og tar utfordringer som solskader, ujevne hudtoner og hudstruktur på strak arm.