Kakao var ferdig utdannet sykepleier på Høgskolen i Oslo i 2010. Hun etterutdannet seg som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Universitetet i Sørøst- Norge i 2017. Hun har jobbet med hud som fagfelt siden 2016, og deltatt på en rekke kurs med fokus på laser- og injeksjonsbehandlinger hos blant annet Allergan, Scanex og Skintec. I tillegg har hun tatt kurs hos BeautyTechnology, som tar for seg ulike peelinger, mesoterapi, microneedling, AquaGold og led-terapi. Kakao har jobbet på Beth´s siden 2019.

Kakao bruker god tid på hver pasient, og hun lytter til hva de ønsker seg før hun legger en plan i samråd med pasienten.

– I tillegg til å være opptatt av naturlig skjønnhet, har jeg fokus på at pasientene jeg behandler skal oppnå sine ønsker og mål, og jeg elsker utfordringene akne- og pigmenteringspasienter gir meg.

Kakao jobber mye med kombinasjonsbehandlinger som laser og microneedling, og er kjent for sin kompetanse på dette området. Siden 2017 har hun jobbet mye med Fotona-laser i kombinasjon med dermapen og mesoterapi, som motvirker pigmenteringer, linjer, rynker, store porer og aknearr.