Oksum var ferdig utdannet sykepleier i 2010, og har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2018. Hun er kurset hos Beauty Technology Acadamy, Amabilis Acadamy, Amedica og Scanex.  I tillegg har hun spesialisert seg på medisinske behandlinger for ansikt og kropp. Oksum startet på Beth´s Medispa i mars 2021.

Som sykepleier har hun flere års erfaring fra egen klinikk, Vinderen Parfymeri og klinikk, og Seacret Spa i Tønsberg. Hun har også jobbet som sykepleier i flere år ved OUS Rikshospitalet, legevakten på Volvat Medisinske senter og postoperativ avdeling ved Idrettens Helsesenter.

Til daglig jobber hun med injeksjoner som botolinumtoksin og mesoterapi, medisinsk Dermapen4, Plexr plus, kjemisk peel og hudprogram. Hun har også spesialisert seg på behandling av acne, rosacea, pigmentering og voksen hud.

– Jeg er spesielt opptatt av god hudhelse, et naturlig utseende og at hver enkel pasient får et individuelt behandlingsopplegg for et vellykket og helhetlig resultat. Jeg har stor lidenskap for faget og følger opp pasientene mine.