Vinjor ble ferdig utdannet sykepleier fra høgskolen i Oslo og Akershus i 2016. Hun har 5 års erfaring fra hode, hals og rekonstruktiv kirurgisk avdeling på Rikshospitalet i Oslo og har derfor lang erfaring med veiledning og motivering av pasienter som har utfordringer med utseendet, selvbildet og livskvalitet etter større kirurgiske inngrep.

Hun har siden 2016 i tillegg utdannet seg videre innen estetisk medisin og før overgangen til Beth´s Medispa selv drevet egen hudklinikk med ansatte.

Vinjor er sertifisert behandler med Nordyx Trådløft gjennom Amedica Academy, diverse injeksjonsbehandlinger med fillere og Botulinum Toxin gjennom Allergan Medical Institute og Zimmer Aesthetics, samt i diverse medisinske hudbehandlinger som dermapen, mesoterapi, Endymed, peelinger fra blant annet Skinacademy, hudhelse og Cosmedic AS. Expert/Specialist tittel i ZO Skin Health program.

– Jeg har et brennende engasjement for hud og hudhelse og en stor lidenskap for faget. Jeg er opptatt av å følge opp og ivareta kundene mine godt og som skaper stor trygghet for både meg og kunden. Jeg lytter til mine kunders tanker, behov og forutsetninger slik at jeg på best mulig måte kan skreddersy et behandlingsopplegg og tilby den riktige behandlingen for deg. Ved utførelse av mine behandlinger har jeg alltid fokus på et naturlig resultat.

Vinjor er opptatt av holde seg oppdatert på det seneste innen forskning for behandlinger hun tilbyr. Hun mener kunnskap er nøkkelen til både vellykkede og gode resultater.