Aaserud var ferdig utdannet lege i 2001 og har en bred medisinsk bakgrunn. De siste årene har hun ønsket å jobbe innen hudhelse og estetisk medisin, og har jobbet på Beth´s Medispa siden 2019. Aaserud har stor kompetanse innenfor fagfeltet, og gjør et bredt spekter av behandlinger som tilpasses kundens behov.

Aaserud gjør injeksjoner med botuliniumtoxin A når hun behandler rynker, tanngnissing/kjevespenninger og overdreven svette i armhuler. Hun gjør også kirurgisk fjerning av føflekker og frysing av seboreiske vorter, men jobber også med plasmapen mot tunge øyelokk, linjer og poser under øynene.

Aaserud gjør også en rekke laserbehandlinger som for eksempel ansikts- og halsløft, fjerning av sprengte blodkar og store porer. Hun gjør også gynekologisk laserbehandlinger for å bedre kvinners livskvalitet. I tillegg jobber hun med medisinsk dermapen, mesoterapi, og peelinger. Aaserud behandler hudsykdommer som akne, rosacea og perioral dermatitt.

– Jeg ivaretar mine kunder med stor respekt og sterk faglig integritet. Jeg ønsker å gi kunden et naturlig resultat gjennom spesialtilpasset hudprogram og behandlinger.