Hva er Softlift MD-codes?

Softlift er en ikke-kirurgisk behandling som skal gjøre din hud til en bedre utgave av seg selv. Ved hjelp av injeksjonsbehandling sørger vi for å minimere linjene og gi ekstra løft til huden.

Hvordan er behandlingsprosessen?

Behandlingen går ut på å ta for seg ansiktet i sin helhet. Ved å systematisk gå gjennom ansiktets tre deler, får vi kartlagt behov og mengde injeksjon etter din anatomi og aldringsprosess.  

Del 1, øvre del
Minke pannerynkene og se om det er behov for heving av bryn.

 

Del 2, midterste del
Fyldige kinn samt jevne ut smilelinjer. 

 

Del 3, nedre del
Fokus på å definere kjeve og hake, samt forme og definere lepper.

 

 

Hvor lenge varer behandlingen? 

Behandlingen varer mellom tolv og atten måneder. For noen vil det også vare lenger.

 

Hvem passer behandlingen for? 

Dette er er rett behandling for deg som ønsker raske resultater uten inngrep og liten nedetid. Dette har blitt en av våre favoritt behandlinger både for pasienter og behandlere.

 


Kort fortalt starter vi med å gjenopprette volumtap og bygge grunnstrukturen i ansiktet opp igjen. Når grunnstrukturen er på plass, starter vi med konturering og til sist «refinement».

Din behandler skreddersyr riktige koder du trenger og vil legge en plan for deg. En softlift-pakke, vil gi deg fundamentet og grunnstrukturen tilbake.

På Beth`s Medispa har vi  et holistisk fokus og tilnærming på riktig bruk av hyaluronsyre-injeksjonsbehandlinger (fillerbehandlinger).

Vi benytter MD Codes, medisinske koder med Juvèderm- alt det beste for våre kunder.

Ønsker du å bestille eller mer infomrasjon? Kontakt oss per tlf: 22 55 53 80 (tast 4) eller epost: medispa@beths.no