Beth´s Medispa er en av landets ledende medisinske klinikker innen kosmetisk hudpleie, dermatologi, injeksjoner og laserbehandlinger. Alle våre behandlinger blir utført av den beste faglige kompetansen innen medisinsk hudpleie.

Vi er opptatt av personlig kontakt og diskresjon,- og gjør alt for at våre pasienter skal være i trygge hender.

I god kommunikasjon med pasienten, gir våre spesialister en profesjonell individuell vurdering, samt forslag til behandling. Vårt mål er et naturlig vakkert resultat, og dette oppnås med lang erfaring og dokumenterte metoder basert på det siste innen forskning.

Vårt medisinske team vi også kunne tilpasse hudpleieprogram for problemer som akne, solskader, pigmentforandringer, aldrende hud samt alle typer hudsykdommer og små kosmetiske operasjoner.

Velkommen til Beth´s Medispa

 

Micaela Van Aller

Micaela van Aller har vært sykepleier siden 1995.
Hun har arbeidet på Karolinska sykehus i Stockholm, hvor hun også har spesialistopplæring i onkologi.

Hun har vært aktiv i estetiske injeksjoner de siste syv årene og tilbyr behandlinger i fillers, dermapen, injeksjonsbehandlinger, B-toxin, prp og mesoterapi.
I tillegg har Micaela forelesninger på hennes signaturbehandling glossylips og bright eyes.

Thao Kakao

Er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie akademiet ved Høgskolen i sør øst Norge .
Hun har tidligere jobbet som makeup artist og stylist og har derfor mange års erfaring når det kommer til å jobbe med skjønnhet.
Thao er sertifisert innen forskjellige typer injeksjonsbehandlinger. Hun har erfaring med ulike hudbehandlinger eksempelvis microneedling/dermapen, laser, mesotherapi og ulike peels.

Thao er opptatt av et naturlig og vakkert resultat. Hennes behandlinger skreddersys ut fra hver enkelt pasient ønske, behov og utgangspunkt.

Silje Gundersen

Silje Gundersen er kosmetisk dermatologisk sykepleier og hudterapeut, og autorisert injeksjonsbehandler gjennom de internationale legemiddelfirmaene Galderma og Allergan. Hun har erfaring med ulike hudbehandlinger, både estetisk og medisinsk hudpleie, eksempelvis Medisinsk Dermapen og ulike peels.

Silje setter sammen et skreddersydd hudprogram til hver enkelt kunde. Hun gjør også behandling med oksygeninfusjon, laserhårfjerning, Venus Legacy. Er kurset i laserteknikk gjennom de norske laserfirmaene Scanex og Skintech. Har erfaring med laserbehandling for uønsket hårvekst, og ansikt/kroppsmaskinen Venus Legazy gjennom Skintech. Silje er kjent for å være svært nøye i sin utførelse og viser stor omsorg for sine kunder. Hun jobber fulltid her på Beths Medispa.

 

Dr. Linnea Torsnes

Dr. Linnea Torsnes er lege med spesialisering i hudsykdommer og jobber også ved hudavdelingen på Rikshospitalet i Oslo. Linnea behandler ulike hudsykdommer som akne, rosacea, eksemsykdommer og psoriasis. Hun tilbyr sjekk av føflekker, og kirurgisk fjerning av diverse hudforandringer.

Silje Austnes

Silje Austnes er kosmetisk sykepleier med spesialisering innen hud- og injeksjonsbehandlinger. Hun har over 10 års erfaring innen injeksjonsbehandlinger med fillers og rynkebehandling. Hun innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat, bl.a. gjennom egneutviklede injeksjonsteknikker med fillers. Hennes behandlinger skreddersys hver enkelt pasients ønsker, behov og utgangspunkt. Siljes hovedfokus er at pasienten skal ha et naturlig resultat.Silje innehar den høyeste spesialiseringen i injeksjonbehandlinger fra kurs i bl.a. Norge, Sverige, Frankrike, England, Spania, Tyskland og Portugal.

Silje foreleser og underviser også i injeksjonsbehandlinger for det internasjonale legemiddelfirmaet Allergan sammen med noen av de beste injeksjonsbehandlerene fra hele verden.Silje har det siste tiåret spesialisert seg innen medisiske hudbehandlinger. Hun har bl.a. kurs fra USA, Norge og Sverige gjennom Zo Medical/Obagi. Hun tilbyr ulike medisinske hudbehandlinger på klinikk, i tillegg til veiledning i hjemmebehandling av ulike hudproblematikker. Silje er også kurset innen laser- og IPL behandlinger. Hun tilbyr også behandlinger med Dermapen/microneedeling og Mesoterapi. Silje har en svært stor kundebase, og er en av behandlerene i Norge som behandler flest pasienter årlig.

Kristin Von Zernichow

Kristin Von Zernichow er kosmetisk dermatologisk sykepleier spesialisert innen alle typer injeksjonsbehandlinger, og har jobbet med dette siden 2005. Hun har gjennom disse årene opparbeidet seg en stor faglig tyngde, som vises i de forskjellige behandlingene hun utfører. Kristin har spesialisering innen Fillers og rynkebehandling og flere ulike laserbehandlinger som brukes i behandling av arr, fødselsmerker, pigmentering, reduksjon av hudens aldring og fjerning av uønsket hårvekst. Hun jobber også med tyngre medisinske tilstander som korrigering av ansikt etter ulykker og halvsidig lammelse i ansiktet.

Ved siden av injeksjonsbehandlinger, laser og tyngre medisinske behandlinger gjør Kristin behandlinger av sprengte blodkar på ben, i ansikt og på bryst. Kristin er skolert gjennom legemiddelfirmaet Galderma, i tillegg til laserfirmaene Scanex og Skintech. Hun har gått mange kurs i Norge og resten av Europa, både innen laserteknikk og injeksjoner, og underviser selv i injeksjonsbehandlinger  med fillers. Hun er offisiell trener for Allergan. Kristin er en konservativ behandler som alltid ønsker å oppnå naturlige og helhetlige resultater med sine behandlinger.

 

Dr. Ruth Foseide Thorkildsen

Ruth Foseide Thorkildsen jobber som sykehusoverlege og har studert medisin ved Universitetet i Oslo. Hun har ved siden av sykehusjobben, bred erfaring med kosmestiske behandlinger og har vært tilknyttet Beths Medispa AS siden klinikken ble åpnet. Hun er medisinsk ansvarlig og utfører et bredt repertoar av behandlinger som Ulthera, injeksjonsbehandlinger, kirurgisk fjerning av føflekker, radiofrekvensbehandling av øyelokk, skin tags, vorter osv. Av injeksjonebehandlinger kan det spesielt nevnes at hun utfører nesekorreksjoner som den eneste av våre behandlere. Ruth bruker alltid tid på å sette seg inn i pasientenes ønsker og jobber for et naturlig resultat.

Anne Line Leonthin

Anne Line er hud, laser og injeksjonssykepleier med lang erfaring og kompetanse innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Hun er også hudterapeut og har jobbet med hud siden 2007. Anne Line har spesialisering rynkebehandling og fillers, ulike laserbehandlinger,  mesoterapi, kjemiske peelinger, dermapen, utfordrende hudtilstander og skreddersydde hudprogrammer.

Anne Line har også de siste årene spesialisert seg i ulike pigmenttilstander og behandling av dette. Hun underviser også på høgskolen og holder en rekke kurs i inn og utland for leger og sykepleiere. Anne Line viser stor omsorg for sine kunder og er kjent for tett oppfølging og målrettet behandling.