fbpx

Beth´s Medispa er en av landets ledende medisinske klinikker innen kosmetisk hudpleie, dermatologi, injeksjoner og laserbehandlinger. Alle våre behandlinger blir utført av den beste faglige kompetansen innen medisinsk hudpleie.

Vi er opptatt av personlig kontakt og diskresjon,- og gjør alt for at våre pasienter skal være i trygge hender.

I god kommunikasjon med pasienten, gir våre spesialister en profesjonell individuell vurdering, samt forslag til behandling. Vårt mål er et naturlig vakkert resultat, og dette oppnås med lang erfaring og dokumenterte metoder basert på det siste innen forskning.

Vårt medisinske team vi også kunne tilpasse hudpleieprogram for problemer som akne, solskader, pigmentforandringer, aldrende hud samt alle typer hudsykdommer og små kosmetiske operasjoner.

Velkommen til Beth´s Medispa

 

Dr. Ruth Foseide Thorkildsen

Ruth Foseide Thorkildsen er spesialist i generell indremedisin og jobber som sykehusoverlege. Hun tok medisinutdanningen ved Universitetet i Oslo og ble uteksaminert i 2005. Ved siden av sykehusjobben er hun medisinsk faglig ansvarlig på Beths Medispa AS og har vært med helt fra etableringen av klinikken.

Ruth startet med injeksjonsbehandlinger i 2010 og har siden den gang opparbeidet seg mange års erfaring med et bredt repertoar av ulike prosedyrer. Spesielt kan nevnes behandling med botulinum toksin A i kjevemuskulatur mot tanngnissing og kjevespenninger samt behandling av svette i armhuler. Videre utfører hun kirurgisk fjerning av føflekker, radiofrekvensbehandling av øyelokk for ikke kirurgisk øyelokksløft, fjerning av skin tags, seboroiske vorter m.m.. Av injeksjonsbehandlinger kan det spesielt nevnes at hun utfører nesekorreksjoner som den eneste av våre behandlere.

Ruth bruker alltid tid på å sette seg inn i pasientenes ønsker og jobber alltid for et naturlig resultat.

Kristin Von Zernichow

Kristin Von Zernichow er kosmetisk dermatologisk sykepleier spesialisert innen alle typer injeksjonsbehandlinger, og har jobbet med dette siden 2005. Hun har gjennom disse årene opparbeidet seg en stor faglig tyngde, som vises i de forskjellige behandlingene hun utfører. Kristin har spesialisering innen Fillers og rynkebehandling og flere ulike laserbehandlinger som brukes i behandling av arr, fødselsmerker, pigmentering, reduksjon av hudens aldring og fjerning av uønsket hårvekst. Hun jobber også med tyngre medisinske tilstander som korrigering av ansikt etter ulykker og halvsidig lammelse i ansiktet.

Ved siden av injeksjonsbehandlinger, laser og tyngre medisinske behandlinger gjør Kristin behandlinger av sprengte blodkar på ben, i ansikt og på bryst. Kristin er skolert gjennom legemiddelfirmaet Galderma, i tillegg til laserfirmaene Scanex og Skintech. Hun har gått mange kurs i Norge og resten av Europa, både innen laserteknikk og injeksjoner, og underviser selv i injeksjonsbehandlinger  med fillers. Hun er offisiell trener for Allergan. Kristin er en konservativ behandler som alltid ønsker å oppnå naturlige og helhetlige resultater med sine behandlinger.

 

Silje Austnes

Silje Austnes er kosmetisk sykepleier med spesialisering innen hud- og injeksjonsbehandlinger. Hun har over 10 års erfaring innen injeksjonsbehandlinger med fillers og rynkebehandling. Hun innehar en unik evne til å gi pasientene et naturlig og vakkert resultat, bl.a. gjennom egneutviklede injeksjonsteknikker med fillers. Hennes behandlinger skreddersys hver enkelt pasients ønsker, behov og utgangspunkt. Siljes hovedfokus er at pasienten skal ha et naturlig resultat.Silje innehar den høyeste spesialiseringen i injeksjonbehandlinger fra kurs i bl.a. Norge, Sverige, Frankrike, England, Spania, Tyskland og Portugal.

Silje foreleser og underviser også i injeksjonsbehandlinger for det internasjonale legemiddelfirmaet Allergan sammen med noen av de beste injeksjonsbehandlerene fra hele verden.Silje har det siste tiåret spesialisert seg innen medisiske hudbehandlinger. Hun har bl.a. kurs fra USA, Norge og Sverige gjennom Zo Medical/Obagi. Hun tilbyr ulike medisinske hudbehandlinger på klinikk, i tillegg til veiledning i hjemmebehandling av ulike hudproblematikker. Silje er også kurset innen laser- og IPL behandlinger. Hun tilbyr også behandlinger med Dermapen/microneedeling og Mesoterapi. Silje har en svært stor kundebase, og er en av behandlerene i Norge som behandler flest pasienter årlig.

Anne Line Leonthin

Anne Line er hud, laser og injeksjonssykepleier med lang erfaring og kompetanse innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Hun er også hudterapeut og har jobbet med hud siden 2007. Anne Line har spesialisering rynkebehandling og fillers, ulike laserbehandlinger,  mesoterapi, kjemiske peelinger, dermapen, utfordrende hudtilstander og skreddersydde hudprogrammer.

Anne Line har også de siste årene spesialisert seg i ulike pigmenttilstander og behandling av dette. Hun underviser også på høgskolen og holder en rekke kurs i inn og utland for leger og sykepleiere. Anne Line viser stor omsorg for sine kunder og er kjent for tett oppfølging og målrettet behandling.

Silje Gundersen

Silje Gundersen er kosmetisk dermatologisk sykepleier og hudterapeut, og autorisert injeksjonsbehandler gjennom de internationale legemiddelfirmaene Galderma og Allergan. Hun har erfaring med ulike hudbehandlinger, både estetisk og medisinsk hudpleie, eksempelvis Medisinsk Dermapen og ulike peels.

Silje setter sammen et skreddersydd hudprogram til hver enkelt kunde. Hun gjør også behandling med oksygeninfusjon, laserhårfjerning, Venus Legacy. Er kurset i laserteknikk gjennom de norske laserfirmaene Scanex og Skintech. Har erfaring med laserbehandling for uønsket hårvekst, og ansikt/kroppsmaskinen Venus Legazy gjennom Skintech. Silje er kjent for å være svært nøye i sin utførelse og viser stor omsorg for sine kunder. Hun jobber fulltid her på Beths Medispa.

 

Dr. Linnea Torsnes

Dr. Linnea Torsnes er lege med spesialisering i hudsykdommer og jobber også ved hudavdelingen på Rikshospitalet i Oslo. Linnea behandler ulike hudsykdommer som akne, rosacea, eksemsykdommer og psoriasis. Hun tilbyr sjekk av føflekker, og kirurgisk fjerning av diverse hudforandringer.

Micaela Van Aller

Micaela van Aller har vært sykepleier siden 1995.
Hun har arbeidet på Karolinska sykehus i Stockholm, hvor hun også har spesialistopplæring i onkologi.

Hun har vært aktiv i estetiske injeksjoner de siste syv årene og tilbyr behandlinger i fillers, dermapen, injeksjonsbehandlinger, B-toxin, prp og mesoterapi.
I tillegg har Micaela forelesninger på hennes signaturbehandling glossylips og bright eyes.

Thao Kakao

Er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie akademiet ved Høgskolen i sør øst Norge .
Hun har tidligere jobbet som makeup artist og stylist og har derfor mange års erfaring når det kommer til å jobbe med skjønnhet.
Thao er sertifisert innen forskjellige typer injeksjonsbehandlinger. Hun har erfaring med ulike hudbehandlinger eksempelvis microneedling/dermapen, laser, mesotherapi og ulike peels.

Thao er opptatt av et naturlig og vakkert resultat. Hennes behandlinger skreddersys ut fra hver enkelt pasient ønske, behov og utgangspunkt.

Christine T Storstrøm

Christine er utdannet sykepleier fra 2004, jobbet på post operativ avdeling på kvinne og barne senteret på Oslo Universitetssykehus i 9 år.

Startet i bransjen 2014, ferdig videreutdanning som kosmetisk dermatologisk Sykepleier januar 2015. Sertifisert i injeksjonsbehandler fra Allergan og Zimmer. Har flere avanserte kurs inne Filler, toxin, og hud fra London, Paris og Barcelona. 

Det jeg jobber mest med er injeksjonsbehandlinger som filler, toxin, dermapen, mesoterapi og peelinger der jeg skreddersyr behandlinger for det beste resultat for deg som pasient hos meg. Mitt hovedfokus er å få et naturlig resultat gjennom et godt hudprogram med tilpasset hudbehandlinger/injeksjonsbehandlinger og skreddersy en behandlingsplan for hver enkelt for det beste resultatet. 

Jobber i tillegg som kursholder i feltet og jobber tett med levrandørene for å alltid holde meg oppdatert i bransjen og feltet.

Dr. Henriette Groth Aaserud

Henriette har lang og bred medisinsk erfaring etter å ha arbeidet i 17 år som lege innen flere fagområder.

De siste årene har hun fordypet seg innen estetisk medisin og hudhelse, og hun arbeider nå med dette på fulltid på Beths Medispa. Etter Henriettes mening kan tilfredshet med eget utseende for mange mennesker være svært viktig for den totale helsetilstanden.

Hun er opptatt av å analysere helhetlig hva som bidrar til personlig velvære og god helse for den enkelte. Ved å kombinere sin medisinske kunnskap og estetiske sans søker hun alltid å forene kundens behov med et naturlig resultat.

Henriette er kjent for å ivareta alle pasienter og kunder med stor respekt og sterk faglig integritet, samtidig som hun har et smittende engasjement for hvordan man kan mestre personlig velvære i en travel hverdag. Henriette behandler blant annet hudsykdommer som acne og rosacea, og tilbyr injeksjonsbehandlinger med toksin, fillere, og svettebehandling m.m.