fbpx

Bli kvitt tunge øyelokk uten kirurgi

 

 

Tunge og hengende øyelokk kan være både plagsomt og sjenerende, og mange ønsker å bli kvitt problemet. Likevel kan det være skummelt å skulle operere.

Med vår behandling Spherofill kan du enkelt minske hudfolden over og under øyet uten å skjære. Fordelen med dette er at du ikke får arrvevsdannelse, ingen blødningsrisiko, og ingen irreversible skader.

Hva er Spherofill?

Spherofill er radiofrekvensmaskin som har en teknologi som genererer kald plasma lys-energi. Denne plasmaenergien gir en intens lysenergi som dannes ved en viss lang bølgelengde (radiofrekvens). Dette er en innovativ og ny måte å behandle huden på, hvor vi blant annet revitaliserer og regenererer vev uten å skjære. Vi kan likevel bruke denne energien og flowen av elektroner til å «skjære» bort uønskede utvekster i huden uten å danne arr. Den kalde plasmaenergien er i stand til å «fordampe» bort det øverste hudlaget, og på den måten løse de fleste hudproblemer på en skånsom og effektiv måte, og med svært gode resultatet.

Om behandlingen

Behandlingen vil gjøre at underliggende vev svarer med en reaksjon som trekker sammen huden, og du får nydannelse av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Du vil også oppleve å få økt blodgjennomstrømming i området. Skorpen må holdes helt tørr og må ikke røres, da denne skal falle av av seg selv. Dette skjer etter ca 1 uke.

Etter at den har falt av vil du se at du har en nyere og yngre hud. Du vil imidlertid oppleve at huden kan være rosafarget i begyennelsen, dette er helt normalt og skyldes nydannelse av årer. Huden i området vil de neste uker og måneder også reorganiseres og strammes, og i mange tilfeller får du få like bra resultat som ved en kirurgisk blefaroplastikk. I tillegg vil du få en underliggende stimulering av vevet slik at du får en revitalisering av vevet, noe du ikke får ved kirurgisk blefaroplastikk.

Du må regne med noe hevelse og sviende følelse de første 2-4 dager etter behandlingen.

Andre områder du kan bruke Spherofill

Du kan også bruke denne behandlingen dersom du ønsker å fjerne:

Vorter

Føflekker

Aknearr

Strekkmerker

Andre arr

Hyperpigmentering

Små eller dype rynker

Fibromer

Lipomer

Xantalasmer

Molluscler

Diverse keratoser

Du kan i tillegg fjerne små tatoveringer (fungerer ikke på Kina-farger). Det vil med andre ord være mulig å fjerne de fleste tatoveringer uten at fargestoffet løses opp i dermis og fraktes med blodstrømmen, slik man vet skjer ved fjerning av tatoveringer med laser.

 

Ring oss på 22 55 53 80 (tast 4) eller send en mail til medispa@beths.no dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time.