fbpx

Venus freeze

Venus Freeze system benytter Radiofrekvens og Magnetpuls teknologi for å stramme opp slapp hud, redusere cellullitter, figurforming og redusere linjer og rynker.

Venus Freeze avgir kontrollert radiofrekvens og magnetpulsenergi på huden for å skade eksisterende kollagen og stimulere kroppens naturlige reparasjonsprosess. Når eksisterende kollagen er skadet, begynner kroppen å reparere kollagen ved og erstatte skadet kollagen med nytt kollagen. Radiofrekvens stimulerer også kroppen til å produsere nye fibroblastceller. Fibroblastcellene er byggestenene i nytt kollagen, noe som igjen fører til økt mengde kollagen i vevet. Denne reparasjonsprosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker samt en reduksjon i forekomsten av cellullitter.

Magnetpuls teknologien øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oxygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig og oppleve en mer ungdommelig og frisk glød i huden etter behandlinger.

Venus Freeze behandlingen tilbys normalt som en behandlingskur på 6 til 12 behandlinger avhengig av område og behov. Behandlingen gjennomføres en gang pr uke og varer mellom 30 minutter til en time avhengig av område.

Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling. For å sikre et mer varig resultat anbefaler vi at du gjennomgår en vedlikeholdsbehandling 1 til 4 ganger i året.

Etter behandlingen vil du normalt oppleve at huden er rød og i noen tilfeller også litt hoven. Dette er en helt normal og ønsket reaksjon og den forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen med Venus Freeze er svært trygg og komfortabel. Behandlingen og systemet er godkjent av FDA i USA.

Bestill time