fbpx

Softlift MD Codes og Soft Facelift Ulthera

Soflift MD-codes

«Vi på Beth`s Medispa har et holistisk fokus og en helhetlig tilnærming til ethvert ansikt når vi behandler med hyaluronsyrefiller, Juvèderm.

Vi benytter MD Codes, medisinske koder utviklet med et utvalg Juvèderm-produkter. Her legger vi en stukturert og skreddersydd behandlingsplan ut i fra hver enkelts anatomi og aldringsprosess. Vi starter med å gjenopprette volumtap og bygge opp igjen grunnstrukturen i ansiktet. Vi starter allerede i slutten av 20-årene med å miste støtte fra skjelettet, spesielt ved kinn-og kinnbensområdet. Når grunnstrukturen er på plass, går vi videre til konturering og til sist «refinement».

Vi kan jevnføre dette med å bygge et hus der vi alltid starter med gunnmuren og reisverk før planker, takstein og til slutt dekoreringen.

Din behandler vil skreddersy en behandlingsplan med medisinske koder skreddersydd ditt behov.

En softlift-pakke, vil gi deg fundamentet, grunnstrukturen tilbake.

Midilift er en behandlingspakke som også omfatter konturering av øvre og nedre ansikt.

Superlift vil i tillegg inkludere «refinement»-koder for siste «finishing touch» som lepper, rundt øynene og linjene fra nesevingene, såkalte nasolabialfolder.

Vectorlift er en behandlingspakke som omfatter MD Codes, medisinske koder som løfter på 4 ulike områder av ansiktet. Din behandler vi fortelle deg om dette vil være rett behandlings-alternativ for deg.»

 

Softlift: 5 sprøyter: 14 900,-

Vectorlift: 4 sprøyter:  12 900,-

Midilift: 7-8 sprøyer :19 900,-

Superlift: 10-12 sprøyter: 29 000,-

 

(Til info. er vanlig praksis å dele opp behandlingsesjoner opp til 4 ml pr gang (5 går også). Dvs at en Midilift gjøres i 2 omganger – la det gå 3-4 uker før neste sesjon). Dette er opp til behandler å vurdere

 

 

Soft Facelift Ultherapy®

Gullstandarden for ultralydløft uten kirurgi

Ultherapy er den eneste ikke-invasive prosedyre FDA-godkjent for å løfte huden på halsen, under haken og på øyenbryn!

 

Ikke Invasivt løft
Ultherapy® er den eneste ikke-invasive prosedyre FDA-godkjent for å løfte huden på halsen, under haken og på øyenbryn. Nå også FDA-godkjent for å forbedre linjer og rynker i brystområdet.
Ultherapy® kan hjelpe deg å oppnå et friskere, mer ungdommelig utseende fra pannen til brystet.

 

Sikker Ultralyd. Ingen kirurgi
Ultherapy® utnytter kraften av ultralyd for å forvandle pannen, haken, halsen og brystet. Ultralyd har blitt brukt trygt i hele det medisinske feltet for mer enn 50 år-og Ultherapy® er etablert som trygg og effektiv i kliniske studier og i over en halv million behandlinger på verdensbasis .

Ultherapy® er avhengig av ultralyd terapi for å levere sin kollagen-boosting behandling. Den har også tradisjonell ultralydavbildning , noe som gjør det mulig for utøvere å vise lagene av vev de behandler, noe som sikrer at behandlingen med energi blir levert til hvor det vil være mest fordelaktig .

 

Hvordan Virker Ultherapy®
Ultherapy® sin fremgangsmåte er å stimulere kollagen produksjonen ved å levere fokusert ultralydenergi til hudens grunnsjikt vanligvis omtalt i kosmetisk kirurgi, uten å skjære eller forstyrre overflaten av huden. Den fokuserte ultralydenergien når helt ned til de dypeste deler av huden, og varmen som utvikles setter i gang en produksjon av bindevev og elastin. Huden vil gradvis strammes over en periode på 3- 6 måneder.

 

Forventet resultat
Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men kun 1 behandling med Ultherapy® hjelper å motvirke at aldringstegn utvikkler seg raskt. Hvor mange behandlinger som trengs avhenger fra individ til individ. Resultatet avhenger også på hvor langt individen er i aldringsprosessen. Ultherapy® er et alternativ i et tidlig stadie for å vedlikeholde hudens sunne utseende, som alternativ for kirurgi, samt for å forbedre og vedlikeholde etter kirurgi.

Selve resultatet vil gradvis bygges opp over en periode på 3- 6 måneder, som varer i 1 år eller lenger.

 

Mulige Bivirkninger
Etter behandling er huden øm, lett hoven og med en mild rødfarge. Det er fullt mulig å gå tilbake til jobb etter å ha fått lagt en lett make up. I enkeltstående tilfeller kan man observere små blødninger i huden. Det anbefales av den grunn at man ikke inntar blodfortynnende medikamenter siste uke før behandling (Ibux og andre NSAID’s, aspin, dispril og andre medikamenter med acetylsalisylsyre). Man gir ingen restriksjoner i forhold til soleksponering eller fysisk aktivitet.

Hvem Skal Ikke Behandles?
Gravide og ammende skal ikke behandles. Huden må være hel, uten sår eller andre hudforandringer.
Man behandler ikke ved pågående herpesinfeksjon, og heller ikke dersom man har hatt helvetesild i ansiktet. Til sist behandles ikke personer som har hatt nerveskade eller lammelse i ansiktet.

Smerte Lindring
Ved din konsultasjon vil din behandler gi informasjon om muligheter for smertelindring.

 

 

Bestill time