Soft Facelift – Ulthera

Ultherapy®
Gullstandarden for ultralydløft uten kirurgi

Ultherapy er den eneste ikke-invasive prosedyre FDA-godkjent for å løfte huden på halsen, under haken og på øyenbryn!

 

Ikke Invasivt løft
Ultherapy® er den eneste ikke-invasive prosedyre FDA-godkjent for å løfte huden på halsen, under haken og på øyenbryn. Nå også FDA-godkjent for å forbedre linjer og rynker i brystområdet.
Ultherapy® kan hjelpe deg å oppnå et friskere, mer ungdommelig utseende fra pannen til brystet.

 

Sikker Ultralyd. Ingen kirurgi
Ultherapy® utnytter kraften av ultralyd for å forvandle pannen, haken, halsen og brystet. Ultralyd har blitt brukt trygt i hele det medisinske feltet for mer enn 50 år-og Ultherapy® er etablert som trygg og effektiv i kliniske studier og i over en halv million behandlinger på verdensbasis .

Ultherapy® er avhengig av ultralyd terapi for å levere sin kollagen-boosting behandling. Den har også tradisjonell ultralydavbildning , noe som gjør det mulig for utøvere å vise lagene av vev de behandler, noe som sikrer at behandlingen med energi blir levert til hvor det vil være mest fordelaktig .

 

Hvordan Virker Ultherapy®
Ultherapy® sin fremgangsmåte er å stimulere kollagen produksjonen ved å levere fokusert ultralydenergi til hudens grunnsjikt vanligvis omtalt i kosmetisk kirurgi, uten å skjære eller forstyrre overflaten av huden. Den fokuserte ultralydenergien når helt ned til de dypeste deler av huden, og varmen som utvikles setter i gang en produksjon av bindevev og elastin. Huden vil gradvis strammes over en periode på 3- 6 måneder.

 

Forventet resultat
Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men kun 1 behandling med Ultherapy® hjelper å motvirke at aldringstegn utvikkler seg raskt. Hvor mange behandlinger som trengs avhenger fra individ til individ. Resultatet avhenger også på hvor langt individen er i aldringsprosessen. Ultherapy® er et alternativ i et tidlig stadie for å vedlikeholde hudens sunne utseende, som alternativ for kirurgi, samt for å forbedre og vedlikeholde etter kirurgi.

Selve resultatet vil gradvis bygges opp over en periode på 3- 6 måneder, som varer i 1 år eller lenger.

 

Mulige Bivirkninger
Etter behandling er huden øm, lett hoven og med en mild rødfarge. Det er fullt mulig å gå tilbake til jobb etter å ha fått lagt en lett make up. I enkeltstående tilfeller kan man observere små blødninger i huden. Det anbefales av den grunn at man ikke inntar blodfortynnende medikamenter siste uke før behandling (Ibux og andre NSAID’s, aspin, dispril og andre medikamenter med acetylsalisylsyre). Man gir ingen restriksjoner i forhold til soleksponering eller fysisk aktivitet.

Hvem Skal Ikke Behandles?
Gravide og ammende skal ikke behandles. Huden må være hel, uten sår eller andre hudforandringer.
Man behandler ikke ved pågående herpesinfeksjon, og heller ikke dersom man har hatt helvetesild i ansiktet. Til sist behandles ikke personer som har hatt nerveskade eller lammelse i ansiktet.

Smerte Lindring
Ved din konsultasjon vil din behandler gi informasjon om muligheter for smertelindring.

 

 

Bestill time