Opplever du smerter, kløe eller svie i underlivet og nedre del av magen er det viktig med en undersøkelse hos gynekolog. Det kan være ulike årsaker til slike plager og en bred utbredelse er viktig. Gynekologen samarbeider og evt med en hudlege hvis det er behov for dette.

Infeksjoner og sopp er kjente årsaker til ubehag og kan lett behandles og diagnoseres. Men det finnes mange underlivs sykdommer og virus som er viktig å behandle. Ta kontakt for gynekologisk undersøkelse for å utrede så du får rett behandling.

TING DU BØR VITE

I forkant må det gjøres en konsultasjon hos vår gynekolog, som vil gjøre en medisinsk vurdering og gynekologisk undersøkelse. Gynekologen vil i forkant av din behandling ta deg gjennom behandlingsløpet og hvilke forbehold du må foreta i etterkant av behandlingen.

Termisk påvirkning fra laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagenfibre, øker blodtilførsel, fuktighet og elastisitet vaginalt. Resultatet blir oppbygging og oppstramming av vaginalkanalen.

Behandlingen medfører ingen nedetid, og du kan straks vende tilbake til hverdagen. Det anbefales å avstå fra samleie i 1 uke etter behandling.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk