fbpx

Nordyx Trådløft

Happy LiftTM skrur tiden tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder og rask tilheling.

Hva er det?
Happy LiftTM er en serie kirurgiske tråder som skånsomt gir huden et lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år før de brytes ned. I løpet av denne tiden vil trådenes mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene, kollagen og elastin slik at huden blir fastere. Man oppnår også økt blodsirkulasjon, da behandlingen gir nydannelse av kapillærer (neoangionese) i området rundt trådene. Resultatet blir et lett løft med synlig revitalisert hud som varer så lenge som 3-5 år.

Happy Lift-trådene er patenterte og produsert av PromoItalia i Milano. Trådenes mothaker er designet for å gi optimalt løft og revitaliserende effekt. Happy LiftTM brukes i over 91 land, og er de mest brukte på markedet innen trådløft. Trådene lages av kaprolakton, -et vevsvennlig materiale som er brukt i suturer i over 50 år på sykehus.

Happy Lift har mange kliniske studier som viser effekten av disse trådene i vevet. Det er tråder og teknikker som passer for helekroppen, for eksempel løft av øyebryn, kinn, lepper, kjevelinje, hals og «full ansiktsløft». Man kan også behandle slapp hud på underarmer, magen, décolleté, bryster og rumpe.

Hvordan gjøres det?
Teknikkene går ut på at man trer en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden igjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med én gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Fra 1-12 måneder etter behandlingen vil trådene påvirke huden. Full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker og/eller litt hevelse noen dager. Man skal til etterkontroll etter 3-5 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen.

Hva kan man gjøre?
Happy LiftTM er en serie ulike tråder som kan brukes på utallige måter.

Free Floating:
Brukes i kinn og hals for å gi løft og revitaliserende effekt. Disse trådene plasseres i huden ved hjelp av hule nåler og holdes på plass av mothakene. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 månder. Effekten vil vare 3-5 år.

Brukes for løft av øyebryn, kjevelinje og hals. Det er tråder med en nål i hver ende som gjør at man kan få jevne og symmetriske resultater. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

Anchorage:
Brukes ved ansiktsløft. Tråden kommer med en nål for innføring i den ene enden og en nål for feste i den andre (anker). Mothakene her går i en enkelt retning og feste av trådene vil gi et umiddelbart og langvarig løft av huden. Ved Anchorage festes trådene samlet i et område nær tinningen, skjult av håret. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

iNeedle:
Løsningen ved dobbelthake eller løs hud på halsen. Her er det to nåler i hver sin ende av en tråd med mothaker som går i begge retninger. Trådene legges i et nettverk for å gi støtte og løft. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

Boca:
Brukes i lepper for å glatte ut linjer og rynker, gi økt volum, bedre konturer eller jevne ut asymmetri. Tråden legges ved hjelp av en hul kanyle og gir et langvarig og naturlig resultat. Trådene gir umiddelbart økt volum og kontur og mothakene gir gradvis revitaliserende effekt i løpet av 2-10 mnd. Effekten vil vare 3-5 år.

 

Bestill time