Migrene er en nevrologisk sykdom som kjennetegnes av tilbakevendende anfall med kraftig hodepine, ofte ledsaget av lyd- og lysskyhet, kvalme og oppkast. Smertene er som regel ensidige, pulserende og varer i 4 – 72 timer. Rundt 10 % av befolkningen lider av migrene, kvinner er rammet hyppigere enn menn.

Botulinumtoksin er et registrert nevrotoksin som målrettet kan blokkere signalprosessen som stimulerer muskelsammentrekninger, og har både kosmetiske og medisinske fordeler. . I medisinske sammenheng bruker vi proteinet for å behandle migrene.
I kosmetisk sammenheng er proteinet mest kjent for å behandle områder som panne, mellom og rundt øynene og nasolabiale folder, svette og tanngnissing

Hos oss er du i trygge hender. Her møter du noen av Norges aller fremste innen injisering, som har mange års erfaring med denne behandlingsmetoden. Vi har 18 års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandling på gravide eller ammende.

Behandlingen utføres kun av våre dyktige leger

Andre områder for behandling: Proteinet kan også brukes som rynkebehandling, for å forhindre tanngnissing, forebygging av rynker, søkk i hake og for å hindre nedpekende munnviker. Reduksjon i tannkjøttsmil, mot rynker på hals og overdrevet svetting.

TING DU BØR VITE

Denne behandlingen krever ingen spesiell forberedelse eller forhåndsregler, men vi anbefaler at du unngår inntak av medikamenter som Ibux eller alkohol, som virker blodfortynnende før behandlingen.

Er du syk, forkjølet eller har en infeksjon i kroppen, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen består av ca. 40 intramuskulære injeksjoner med tynn nål på fikserte punkter i hode og nakke. Behandlingen tar 15-30 minutter.

Effekten kommer gradvis ila. 1- 2 uker og varer fra 3-6 måneder. Det er svært sjelden det oppstår uønskede bivirkninger.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING