fbpx

Laser hårfjerning

Vår nye prisbelønte Sopranos Ice Laser gjør det mindre vondt å fjerne hår. Den er like effektiv på alle hudtyper, også mørk hud, samt ulike hårtyper. Behandlingen er tilnærmet smertefri og perfekt for ethvert område av kroppen – inkludert mer sensitive områder som ansikt, hals og bikinilinjen. Det er ingen nedetid og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart.

Behandlingen går ut på å gradvis varme opp hårsekkene med skånsomme laserpulser, noe som gir en mer behagelig behandlingsopplevelse. Når laserpulsene (lyset) treffer hårsekkene opplever mange det som en varm massasje i stedet for skarpe knips med strikk. Forskjellen på denne laseren og andre typer lasere er at denne kan varieres i styrke og at den har et kjølesystem. Det er dette som gjør at behandlingen ikke er så smertefull.

Hvor mange behandlinger må til?
Alle hårfolliklene går gjennom en hvileperiode. Laserlyset påvirker kun de hårene som er i vekstfasen. Det betyr at de hårsekkene som er i hvilefasen ikke blir behandlet, og nytt hår vil vokse ut av dem. Av den grunn må behandlingen gjentas inntil alle hårsekkene har gått gjennom vekstfasen. Kliniske studier viser at gjennomsnittlig seks behandlinger med intervaller på én måned er nødvendig.

For best resultat: Følg disse reglene før en behandling:

  • Unngå solarium eller overdreven soling to til tre uker før behandlingen, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat.
  • Unngå å vokse eller nappe hårene de siste fire ukene før behandling. Laseren virker kun på hårsekker som inneholder hår.
  • Ikke bruk kvisekremer eller andre hudirriterende kremer som for eksempel peeling de siste par dagene før behandling.
  • Trigg hårets vekstsyklus ved å barbere deg daglig en uke før behandling. På den måten får du flest mulig av hårene over i vekstfasen. Laseren virker kun på hår som er i vekstfasen.
  • Barber deg rett før behandling. Hårene skal være glattbarbert samme dag eller kvelden før. Dette gjør behandlingen mindre smertefull.

Bestill time