Trådløft er behandlingen som gir deg et naturlig ansiktsløft. Behandlingen er betegnes ofte som et lett ansiktsløft. Ved hjelp av små, midlertidige strukturer som føres i huden, løftes ansiktet og resultatet er et mer uthvilt, naturlig utseende. Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Over tid dannes fine linjer og rynker, senere utvikles disse til dypere furer og hengende hud. Trådløft kan være en passende behandling for deg som ønsker et løft av ansiktet uten operasjon.

På Beth´s Medispa bruker vi materialer og teknikker fra verdensledende Nordyx og V Soft Lift. Før behandling kan besluttes er det nødvendig med en konsultasjon. Her deler du informasjon om din sykdomshistorie og dine ønsker om resultat, og vi gir deg råd om type behandling som passer deg, intervall av behandlinger, mulige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Dersom det under konsultasjonen blir utført behandling, betaler du kun for behandlingen.

TING DU BØR VITE

Behandlingen krever ingen spesielle forberedelser.

Huden renses og desinfiseres i forkant av behandlingen. Din behandler vil så sette inn trådene under huden ved hjelp av en kanyle. Etter at alle trådene er satt i, vil kanylene fjernes. Behandlingen kan oppleves noe ubehagelig og man kan i enkelte tilfeller oppleve en litt strammende følelse under behandling.

Behandlingen har liten nedetid, og man kan normalt vende tilbake til hverdagen. Noen vil oppleve små blåmerker og noe hevelse. Dette er normalt og forbigående. Vi anbefaler at du ikke trener, flyr eller drikker alkohol de første 24 timene etter behandling. Det oppfordres ikke til å massere det behandlede området, da det er viktig at trådene får satt seg. Behandlingen vil vise resultater umiddelbart etter behandling, men optimale resultater vil fortsette å utvikle seg i kommende uker og måneder. Resultatet av tråder, avhengig av typen tråder, kan vare fra 1 til 3 år.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING